Skanes, Sahel szállás és látnivalók, utazás ajánló magyarul

Skanes, Tuézia középső tengerpartja vonzza a legtöbb nyaralót, turistát hosszútávon tekintve. Sahel egy partszakasz neve. Az arab sahel szó jelentése part. A városon kívül található a vendég turisták területe Monastir (Monasztir), az ókori medina eredetihez közeli állapotban van a mai napig.

Szállás árak, minden egyénileg és kis csoportban elérhető kategória összegyűjtve egy helyre: Minden Skanes, stb. tunéziai szállás és város ITT. Könnyen átlátható gyors rendszer, az online megtalálható árak a hotelekben.

Mahdia Sahel egyik legszebb helye, igazi tunéziai város, kikötő és ókori fallal körülvett medina is van itt. A fehér homokos strand szép és természetes, nincs beépíthet úgy mint néhány európai part.

Szállás ajánlatok összegyűjtése gyorsan, hotelfoglalás egyénileg: Monastir, Saqanis szállások, minden ajánlat ITT. Hotel, olcsó magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás (hostel stílus) interneten elérhető, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében is egyszerűen tudunk keresni. Nem meglepő, hogy egyénileg is olcsó egy előszezoni hetes turnus apartmanban, vagy olcsó szállodában.

Pihentető séták, kisvárosi hangulat kedvező a turisták számára.
Program lehetőség: Harbour – kikötői séták, Szuk: halpiac, élelmiszervásár stb., Skifa el-Kahla (sötét kapu), selyemmúzeum, Place du Claire kellemes kávézója, Cimetiere (temető), Phare – mai világítótorony.

Látnivalók: Grande Mosquée (Nagymecset), El-Jem amfiteátrum, Borj el-Kebir (Nagytorony) – világítótorony, erőd, csak muzulmánok által használt épületek (mecsetek) is vannak.

Utazási témában szólj te is alább, az anonim blog-fórumban itt! Ötleteket, tippeket és véleményeket várunk.

Zoomolható műholdkép, a város és környéke GoogleMaps-on, térkép és műholdképek sok információval:

Közeli települések további szállás ajánlókkal: Hammamet, Szúsza, Port El Kantaoui, Mahdia, El Ahmar, Hammam Sousse, Harqalah, El Haj Mohammed Zarrouch és el-Kajraván. Skanes, Sahel időjárása és előrejelzések: www.holiday-weather.com/skanes/index.html.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.