Rudanovac szállás: szoba és apartmanok kiránduláshoz

Rudanovac

Az aprócska település a Plitvicei-tavak térségének dél-keleti csücske. Alig száz körüli állandó lakosságával egyre jobban a turizmusra is fókuszálnak. A magánszállás kiadó szobák mellett faházak és komoly üdülő-házak épülnek.

Rudanovacban találunk olcsó szálláshelyeket, de a többség a középkategóriába tartozik a főszezonban. A kellemes kirándulóhelyen érdemes kerékpárt bérelni, vagy hozott kerékpárral érdemes körbejárni, nagyokat túrázni.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Rudanovac szállás ajánlatai ITT – árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

Város, kis és közepes települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Korenica, Plitvicei-tavak, Jezerce, Rastovača, Plitvica selo, Vrelo Koreničko, Ličko Petrovo Selo, Mukinje, Gornji Vaganac, Plitvički Ljeskovac, Bunić és Gornji Babin Potok.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Zárai repülőtér (ZAD) 80,2 km – Zadar.

Összes ár, a környékbeli települések/szálláshelyek listájával: Rudanovac és környéke hotel, szállások: apartmanok ITT kereshetően. Az internetes egyéni és kis csoportos utazási irodai árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből, ténylegesen foglalható szálloda lista.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Budapest és Rudanovac távolsága kb. 493 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 5 óra 15 perc autópályákon haladva. Mellékutakon (fizetős autópályán kívül) haladva 8 óra 5 perc (559 km).

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.