Perpignan szállás és látnivaló ajánló

Perpignani szállás lehetőségek színesek, az egészen olcsó munkásszálló (1 csillagos szálló) kategóriától a La Villa Duflot Hotel vagy a belvárosi Quality Hotel El Centre Del Mon luxusáig foglalhatunk ágyat, szobát vagy apartmant.

A hotelek között itt a legjellemzőbb a 3 csillagos kategória. Ezek ára az üzleti utazók számára a normál, megfizethető kategóriába esik, a vendég véleményeket részletesen elolvashatjuk fórum szerűen, és foglalni magyarul tudunk az oldalsó kereső vagy a következő link segítségével: Perpignan városa és környéke hotel ajánlatai ITT. Panzió, magánszállás B&B szoba, kiadó szobák és lakások, a legjobb szállodák ajánlatai együtt.

Perpignan olcsó szállás és szálloda ajánlatai – nézzen körül a szállás ajánlatok között! Perpignan, Franciaország szállás ajánlatai ITT szerint: hotel, apartmanház, vendégház, a teljes hotel árlisták kereshetően. Kattintson az előző piros linkre! Garantáltan a legjobb árak, jellemzően jóval a közvetlen (portai lista) árak alatt.

A vendég fórum vélemények, ajánló alapján kiemelten kedvelt jó szállások:
– Hôtel De La Loge ** (belvárosi szállás, 200 méterre a katedrális, Wifi internet)
– Amarena Hôtel Perpignan (5 perces autó útra a belváros központi részétől)
– Chateau La Tour Apollinaire (gótikus, olasz stílus, 4 **** luxus kastély)

Perpignan

A Perpignan környéke szállások, környékbeli települések hotel kínálata a népszerű kiemelve, több fórum, szavazás értékeléssel: Cabestany 3.5 km 1 szállás, Saleilles 7.0 km 1 szállás, Rivesaltes 7.9 km 6 szállás, Baixas 8.6 km 1 szállás, Canet 9.1 km 13 szállás, Torreilles 9.1 km 2 szállás, Alénya 10.2 km 3 szállás, Saint-Cyprien 12.5 km 8 szállás, Saint-Cyprien-Plage 14.5 km 3 szállás, Le Barcarès 14.7 km 1 szállás, Banyuls-dels-Aspres 14.9 km 1 szállás ée Montner 18.3 km-re 1 szálláshellyel. Kempingek, faházas nyaralók sora van a tengerparti településeken.

Alig van trükközés a kiforrott francia turizmusban, árkedvezmények vannak. Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt a fenti szálláskereső rendszer. Szép fotók, képek, térkép és leírás segít a döntésben. Kutakodjon néhány dátumra bátran és figyelmesen!

Budapest és Perpignan távolsága kb. 1739 km km az online útvonaltervező ajánlásával. Szép és távoli útvonal így autóval (vagy busszal).

Utazás olcsón, repülőjegy-repülőjáratok, vonat vagy buszos út?
kényelmesebb a repülős út. Az utazás olcsón fapados repülőjeggyel, több társaság repülőjárataival megoldható. Talán még a buszos út, amit fontos megemlíteni a repülést mindig elkerülőknek, a távolsági luxus buszok elterjedésével ez már nem is olyan rossz.

Saját repülőtere: Rivesaltes (PGF) 5.1 km. Közeli repülőtér még: Salvaza (CCF) 74.8 km és Beziers Cap d’Agde Airport (BZR) 79.0 km, GironaCosta Brava (GRO) 89.5 km.

A repülőtér weboldala: www.perpignan.cci.fr/2-13674-Accueil.php – Aéroport International Perpignan-Rivesaltes.

Buszos utat, körutazást ritkán szerveznek ide Perpignanba Magyarországról.

A helyi utazási irodák ajánlatai, kirándulások, programok egyéb szálláshelyek mint apartmanok vagy vendéglátó családok közvetítése nyelvet tanulóknak terén hasznos lehet.

Egyéni vagy társas utazás? A fórumok segítenek az eligazodásban, az árak és a lehetőségek összehasonlításában.

Perpignan időjárása és meteorológia, hőmérséklet és csapadék előrejelzések: news.bbc.co.uk/weather/forecast/183 – jól érthető hír rendszeren.

Környéke és Perpignan zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók: [geo_mashup_map]

Perpignan Hotel-De-La-Loge-szoba - laptop számítógép Wifivel

Látnivalók, nevezetességei a mesés vidék, térség program és esemény ajánlói, hírek: www.mairie-perpignan.fr. Látványosságok, sport, golf és szórakozás ajánlók részletesen

Egyeteme: www.univ-perp.fr/en/index.html.

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés