Pavia szálláshely, gyors hotelkereső

Lombardia régióban, Pavia megyében található a Pavia nevű város. A várost a déli részében hegyek takarják, ezzel ellentétben az északi területein sík és igen termékeny területet találunk.

Gyorsan foglalható szállás árak, lekérdezés magyarul Paviaban: Pavia szállás, hotel ajánlatok ITT. Garantáltan a legjobb árak egyénileg vagy kis csoportok részére. Apartmanok, kiadó lakások is kérhetőek. A paviai szállások népszerűség szerint élménybeszámolókkal, a képek mellett sokat segítenek a friss értékelések fórum szerűen. Diákszállás, olcsó turista kategóriától a luxus szálloda lakosztályig minden lehetőség.

Olaszországban itt érdemes az interneten szállást keresni és foglalni gyorsan. A piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját magyarul és a korábbi vendégek értékeléseit. Kedvezményes online árak, díjmentes foglalás, azonnali visszaigazolást a szállás minden elérhetőségével / tudnivalókkal. A szállás árajánlok Paviaban, konkrét dátumra keresve jelennek meg: Paviai hotel szállás és apartman, kis panzió ITT kereshetően – a legjobb árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő online rendszerekből.

Kedveltek, keresettek például: Cascina Scova Resort, Hotel Moderno (a belvárosi), olcsóbb központi a Hotel Aurora. Vidéki, de még közeliek a Hotel De La Ville, Flower Hotel & Motel és a La Vecchia Cantina Bed & Breakfast.

Szálloda 2-3-4 csillagos kategóriában, magánszállás, kiadó lakás (apartman). Önellátó, reggelis, félpanziós csomagok. Kellemes éttermek, nyugodt olaszos életstílus. Egyetemi kollégium, diákszállás is elérhető a jó kapcsolatokkal rendelkezők részére.

Leírás, látnivalók és nevezetességei röviden:
Pavia az antik városok élménye.  Ez a 71 ezer fő állandó lakosságú várost többen a mai napig nagyon szeretik, szűk és kanyargó utcáin sétálni, a kávézókban pihenni. Magyar viszonyokhoz képest nagy mérete ellenére antik nyugalmat áraszt.

A város fő termékei közé sorolhatjuk például a bort, a rizst, a gabonát és a terjtermékeit. Sok iparág helyezkedik el a külvárosban, hogy a városi légkört ne zavarják.

Fő látnivalók a városban: Pavia székesegyháza, San Michele Maggiore templom, San Pietro in Ciel d’Oro bazilika, San Francesco d’Assisi késő román stílusú templom, Castello Visconteo, Santa Maria del Carmine templom, Santa Maria di Canepanova reneszánsz templom, középkori tornyok.

Ticino folyó hídja, a régi templomok pl.: Sa Michele, San Pietro, Ciel d’Oro vagy a San Teodoro is megragad sokakat.

Pavia

a fedett híres híd

A környéken a vidéki szépséget fedezhetjük fel, erdős kis szigeten pihenhetünk, a szőlőtermő dombok látványukban már távolról is bájosak.

Rizstermelő vidéket is létrehoztak itt. Föld alatti erek, és kis patakok szelik át a vidéket sok helyen. A kis falvak lakói már öltözékükben is  mások mint a belvárosi, nagyvárosi modern polgárok. Tipikusan olasz vidék mindenhol a maga ősi módján. Mezőgazdaság, ipar és szolgáltatás is magas szinten művelve, ez az amit felismerünk gyorsan.

Egyéb utazás a környéken:
Repülőterek távolsága (Milánó stb.): Linate (LIN) 31.8 km, Malpensa (MXP) 60.1 km, Orio Al Serio (BGY – Bergamo) 69.1 km, Cristoforo Colombo – Genova (GOA) 89.4 km.

Városok, közeli települések további szállások Pavia környéke: San Martino Siccomario 4.5 km 1, San Genesio ed Uniti 5.2 km 2, Cava Manara 6.8 km 1, Certosa di Pavia 7.0 km 2, Gropello Cairoli 12.3 km 1, Bereguardo 13.0 km 1, Binasco 16.9 km 6, Pieve Emanuele 18.8 km 1, Cervesina 18.8 km 1, Rozzano 20.0 km 1, Opera 20.3 km 3 és Rosate 21.2 km 1.

Budapest és Pavia távolsága 995 km az online útvonal tervezővel autóval, nagyobb részt jó autópályákon is haladhatunk.

Zoomolható műholdkép és Googlemaps térkép sok információval:

Egy hozzászólás a(z) “Pavia szálláshely, gyors hotelkereső” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Certosa di Pavia szállás foglalás kirándulás és látnivalók

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük