Marvao-i utazás: hotelek és látnivalók

Marvão-ba készülsz? Tudod, hogy mikor szeretnél utazni? Ha igen, ha nem, akkor is kattints, és tekintsd át a szállás lehetőségeket! Marvao hotelek, összetett profi szálláshely keresője ITT – magyar, angol, német, olasz, spanyol és portugál stb. nyelven is. A Poejo Boutique Hotel Marvao magáért beszél.

Marvão hotelei, foglalható ajánlatok magyarul ITT. Pl.: Hotel El-Rei Dom Manuel 3 csillagos szállodája, Pousada de Marvão – Santa Maria vendégház vagy a szuper Quinta Do Marvão. Ezek a kisebb szállodák a jellemzők, családi panziók vagy stílusos butik hotelek. Akciós időszakban olcsón is kaphatunk szobát, főszezonban komoly árat is kérhetnek egy szobáért reggelivel (akár 100 eurót vagy picivel többet is).

Érdekesnek, hasznosnak találod oldalunk, akkor helyezd/mentsd el a kedvenceid közé, amikor egyszer utazik, kezdd a foglalását innen indítva! Az egész világ otthonról kényelmesen érhető el.

Badajoz repülőtér (Talavera la Real légitámaszpont) (BJZ) 74.4 km

Marvao környéke szállások, települések hotel ajánlóval: Castelo de Vide 6.0 km 9, Valencia de Alcántara 12.0 km 7, Portalegre 13.7 km 4, Alagoa 14.0 km 1, La Borrega 17.1 km 2, Urra 18.6 km 1, Alegrete 19.4 km 1, Alpalhão 20.1 km 1, Herrera de Alcántara 26.0 km 1, Crato 26.3 km 3, Carbajo 28.1 km 2 és La Codosera 29.0 km 1.

Marvao város hegye, a csúcson

Marvao látnivalói, nevezetességei:
Marvao vára Portugália Alentejo tartományában található, a portugál – spanyol határon, az azonos nevű hegy 990 m. magas csúcsán. Tiszta időben több mint 100 km-re elláthatunk nyugati és észak-nyugati irányban. Turista szezonban (kb. májustól – októberig) a 3.700 fős település lélekszámát jóval meghaladó turista hadak szállják meg a várat, hétvégén kb. 10-16-ig között még parkolóhelyet is nehéz találni. Szép kis templom, szűk utcák és romantikus várfal, aki erre jár annak biztosan feltűnik, hogy ezek a helyi érdekességek milyen sok embert vonzanak.

Budapest és Marvao távolsága 2942 km, ide autóval nagyon kevesen jutnak el Magyarországról. Lisszabon (Lisbon) távolsága 239 km, ha onnan autóval utazunk, akkor ez egy két órás kényelmes utazás.

Utazás olcsón, repülőjegy-repülőjáratok, vonat vagy buszos út? Ide a legkényelmesebb a repülős út. Az utazás olcsón fapados repülőjeggyel, több társaság repülőjárataival is megoldható. Talán még a buszos út, amit fontos megemlíteni a repülést mindig elkerülőknek, a távolsági luxus buszok elterjedésével ez már nem is olyan rossz egy jól szervezett 2-3 hetes európai körutazás keretében.

Időjárás és előrejelzés: www.zoover.co.uk/portugal/alentejo/marvao/weather.

Zoomolható térkép:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük