Manáma szálláshelyek, fővárosi szállodák

Manáma / al-Manāmah Bahrein (Bahrain) fővárosa. A különleges tengerparti kikötővárosok sorában ma már előkelő helyen szerepelhet mint látnivaló.

Népszerű szálláshelyek magyarul: Manáma hotelek ITT. Apartman szálloda, kiadó lakások, panziók, és luxus szállodák minden igényre. Legolcsóbb, olcsóbb, wellness és üzleti elegáns szállás csoportnak, elit rendezvényre is.

Sinalunga szállások olcsótól a luxus szállodákig, kis hotel, panzió és apartman ajánlatok: Manama szállások összes ajánlata ITT. Kattintson az előző piros linkre! Garantáltan a legjobb akciós árak, jellemzően jóval a közvetlen (portai lista) árak alatt, nincs trükközés, kedvezmények vannak. Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer.

Szép fotók, képek, térkép és leírás is segít a döntésben. Kutakodjon néhány dátumra bátran és figyelmesen! : hotel, magánszállás (kiadó szoba, lakás és ház), apartmanház, vendégház, szállodák kereshetően

A Fareeda Palace Apartments elég olcsó, és közben jó minőséget is adnak. Az Al Commodore Hotel-ben is van ingyen wifi, légkondicionálás természetesen. Külső medencéje és fitnesz terme is szolgálja a vendégeket, úgy hogy közben az egyik legolcsóbb szálláshely. Az alacsonyabb kategóriák közül a Awal Hotel és a Al Jaberiya Suites 1 a vélemények szerint még jobbak. A fő intézmények, kiállító központok és cégek közelében is tudunk foglalni általában.

A kínálatban, városok / szállások távolsága és száma: Juffair 5.6 km 1, Al Hamalah 16.1 km 1, Sakhir 20.1 km 1, Al Khobar 37.7 km 32, Dammam 51.3 km 9 és Hawar Island 66.7 km 1.

Üzleti negyedek * Bahrain World Trade Center (BWTC) és a * Bahrain Financial Harbour

Repülőterek távolság a központtól: , Bahrain (BAH) 5.9 km és Szaud-Arábia (Dammam ) * King Fahd (DMM) 82.5 km

A főváros és környéke és Bahrein nevezetességei a turisztikai angol portálokon megtalálhatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük