Livade – Istarske Toplice: szállás, szarvasgomba és gyógyvíz

Livade – Istarske Toplice

a helyi gomba különlegesség

a helyi különlegesség

Istarske toplice a gyógyfürdő neve, Isztria észak-nyugati részében a Mirna-folyó völgyében, az erdős Motovun-hegység lábánál találjuk. Poreč a népszerű tengerparti üdülőhely távolsága harmincöt kilométer, az olasz határ légvonalban negyven kilométerre van. A gyógyhely vendégágy kapacitása és szolgáltatási palettája évről évre apránként növekszik. Termálvize összetétele érdekes, nagyobb részt kénes, ásványi anyagokban gazdag, enyhén radioaktív hatású, ami kiemeli a többi termál forrás közül, a jobb minőségűek közé sorolják.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Istarske Toplice: Livade szállások, ajánlatok ITT. A település és környéke, hotel, kis szálloda, olcsó magánszállás kiadó, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás interneten egész évben, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen.

Városok, települések a közelben, Livade környéke szállás ajánlóval online: Motovun, Vižinada, Oprtalj, Karojba, Rakotule, Bartolići, Brkač, Kaldir, Zamask, Bencani, Kostanjica és Novaki Motovunski.


Fürdőkádas és zuhanyzós szobák választhatóak néhány helyen, az igényt előre jelezni kell.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Portorož (POW) 21,4 km, Pólai – Pula (PUY) 51,2 km, Trieszt (TRS) 59,3 km és Fiumei-Rijeka repülőtér (RJK)59,5 km.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben:

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

A napijeggyel látogatható wellness központ a gyógyfürdőn belül helyezkedik el, ez egy 1500 négyzetméter nagyságú terület. A korszerűen felszerelt, 25 méter hosszú medence, gyermekmedence, öt szauna, fitnesz stúdió. Masszázs időpont foglalható, pihenőhelyiségek várnak. A gyógyulásra vágyóknak a csomag ajánlatok áttekintését javasoljuk. Egy másik út a megelőzés, az egészség megőrzése, a stresszmentesítés és a rekreáció.

Kellemes éttermeket és jó kávézókat találhatunk, érdemes a helyiektől és az internetes fórumokról előre tájékozódni. Extra halas és szarvasgombás ételkülönlegességek is szerepelnek a jó éttermek étlapjain. A helyben termett zöldségek, füge és más gyümölcsök jól mutatnak a tányéron, és méltán teszik büszkévé a vendéglátóink. Lásd. pl.: Restaurant ZIGANTE.

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

Reklám videó-film HD-ben:

Budapest és Istarske Toplice (Livade) távolsága kb. 567 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 5 és fél óra fizetős autópályákon haladva. Mellékutakon (fizetős autópályán kívül) haladva 10 óránál is több (kb. 660 km).

Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

Visszajelzés
avatar
wpDiscuz