Lima szállások, hotelek tipp Peru fővárosa

Peru fővárosa Lima, lakossága rohamosan gyarapodott az elmúlt évtizedekben. Ma már több mint 8 millió főt számlálnak. Lima hatalmas társadalmi különbségekkel rendelkező, tipikus dél-amerikai nagyváros.

Minden jó internetes ajánlatot összegyűjtött online szállásfoglalási rendszer segít a gyors ügyintézésben minket: Szálláshelyek ajánlatai kb. 125 hely kereshetően ITT – Lima Hotels az összes online ár közül a legjobb árakat kereshetjük ki a limai belvárosban vagy más, pl. modern üzleti városrészeken Limában. Nézzen körül gyorsan Ön is, és amikor sikerült döntést hoznia, akkor itt valamelyik piros linkről indulva kezdje el a foglalását!

Szállodakereső, Lima kedvelt szálláshelyei magyarul is foglalhatóak: Lima szállásokra, hotel és apartman ajálatok ITT – panzió, vendégház, apartman vagy luxus hotel, itt is minden megtalálható, és a vendégek véleményeit, értékeléseit is olvashatjuk.

Lima népszerű, ismert szálláshelyei: 4 csillagos szálloda például a Crowne Plaza Hotel Lima ****, Sheraton Lima Hotel And Convention Center ***** és a Jw Marriott Hotel Lima ***** meseszép 5 csillagos hotelek, Best Western Embajadores Hotel ***.
Sokak által kedvelt olcsóbb szállodák, vendégházak : Red Psycho Llama Hostel *** (turista), Hotel San Agustin Riviera ****, La Hacienda Hotel **** és Lider Hotel *, láthatjuk. hogy a 1-2-3-4-5 csillagos kategóriák mindegyikéből bő választék áll a rendelkezésünkre a privát apartmanoktól az óriási rendezvény/konferencia szállodákig.

A szálláshelyek kiválasztását segíti a weboldalakon található térkép, leírás, vendég értékelés és néhány kép.

Pénzváltó online, Lima pénzneme a Perui új sol (PEN). Pénzváltás, árfolyamok : www.xe.com/pca/input.php?AmountSet=1&FromSelect=PEN&ToSelect=HUF.

Lima nevezetességei, látnivalók :
Municipalidad – Városháza : a Panco Fierro Galéria is itt található. 1945-ben épült.
Plaza Mayor – Főtér
Plalcio de Gobierno – Kormányzói (Elnöki) Palota : 1920-ban épült.
Állatkert : A hegyvidék, az Amazonas-medence és a tengerpart állatvilágát mutatja be.
Peru és a környék látnivalói sokakat vonzanak ide egész évben. Szeptember, októbertől magyar csoportokat is szerveznek ide, a lelkes felfedezőknek 2 hetes utakat ajánlanak sokszor egészen kedvező áron. Egy utazási irodai ajánlatot/programot itt tekinthetünk meg: www.unitravel.hu/?l=ut_info&id=235. Egy 15-20 fős lelkes csapattal saját szervezéssel egy hosszabb, kemény dél-amerikai körút részeként is érkezhetünk Limába londoni átszállással is.

Budapest és Lima távolsága 11460 km légvonalban az online távolság számítóval.

Repülőjegy, repülőjáratok
Repülőjegyeket találunk körülbelül 400 ezer forinttól egész évben, az Iberia légitársaság árai a legalacsonyabbak általában, madridi átszállással utazhatunk, és így körülbelül 17 óra alatt érkezünk meg Budapestről Limába. A rutinos felfedezők, gyakorlott utazás szervezők 300 ezer Ft-os repülőjegy árakat is el tudnak érni jól összehangolva az átszállásokat, fapados és akciós jegyeket (4-5 hónapra előre lefoglalva).

Időjárás és meteorológiai előrejelzés: news.bbc.co.uk/weather/forecast/113.

Zoomolható térkép Limáról és környékéről :

Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

Visszajelzés
avatar
wpDiscuz