Kengyel nevezetességei és szállás

Kengyel, Magyarország

Szolnok és Szarvas között az alföldi nyugalomban, buja éjszakákra vagy pihenésre vágyik? A szállást kereső utazóknak segítünk itt. Persze egy vidéki nyaralás, vidéki nyugodt feltöltődés a Falu Nap programjaival együtt jó.

Szálláskereső: Szolnok és környéke ITT, panzió, szálloda, kemping és minden kiadó privát szoba a piros linken keresztül érhető el. Pl.: Semiramis Business Hotel 4**** (19 db szoba).

A közelben: Gyomaendrőd és még délebbre ITT, kiadó apartman és szobák.

Igazából a szálláshelyek keresésekor a környéket kell jól átnézni. Itt kiadó házat találhatunk hirdetéseket böngészve, vagy az önkormányzaton keresztül találhatunk kedves falusi vendéglátókat. A vendéglátás természetes szeretete itt különösen élénk. Ritka madár a vendég, így nagyon megbecsülik, ami a tinédzser, hegyvidéki vagy nagyvárosi emberkéknek életre szóló élmény lehet. Alföldi unalom helyett, élénk érzelmek, szép vagy éppen viharos, félelmetes élmények várnak.

Ahol nincs vasútállomás, óriási horgásztó vagy wellness hotel, ott tényleg ritkán épül panzió. Itt is leginkább a vendéglátó családra számíthatunk így. Nyáron egy igazi üdülési, belföldi utazási élmény, ahogy fentebb is utaltunk már rá.

Látogassuk meg a falu napot, és legyünk nagyon vidámak látva a természetes örömöt, az eldugott tehetségeket és az egyszerű vidéki életet! Nyissa meg a következő települési információs oldalt: www.kengyel.hu, a község weboldala. A polgármesteri hivatal dolgozói itt is nagyon segítőkészek tudnak lenni. A közös nyelvet kell megtalálni, és akkor a becsületes embert mint testvérüket fogadják be a saját életükbe.

A falu és környéke, zoomolható térkép alább, GoogleMaps műholdképek. Nézzen körül és tervezzen egy szép utazást ezen a vidéken is!
[geo_mashup_map]
Települések szállás ajánlóval a közelben: Cserkeszőlő 16, Szolnok 9, Tiszakécske 5, Békésszentandrás 5, Szarvas 4, Tiszazug 2, Martfű 1, Szajol 1, Tiszavárkony 1, Nagykörű 1, Kuntszentmárton 1 és Tiszagyenda 1, díjmentes gyors foglalás egyénileg online. Termálhotel Martfű *** (44 db kiváló szoba, csoportoknak is),

A kengyel szó jelentése:
nyereg tartozék, lóra szálláskor vagy lovagláskor ebbe helyezi lábát a lovas. A nyeregről függ le a ló két oldalán szimmetrikusan

Éttermi és kaszinó vágyaink beteljesítéséért utazzunk máshová, itt inkább virágot szedhetünk mezőn.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.