Hotel Continental Bécs, Wien, Vienna: szoba és apartman

Hotel Continental Wien, (Vienna) a magyar panzió Bécs belvárosában, szálloda szobák és apartmanok (felszerelt konyhával kb. 50 méterre a szálloda épületétől). Környezete kellemes sétálóutca lett, a szomszéd házban a parkolóház megmaradt. A vásárlás lehetőségek tömény áradata biztosan magával ragad.

A kezdet kezdetén itt a vendégek gyakran 80%-a magyar volt, most pedig teljesen megfordult az arány, és a 10-20% magyar vendégért is kiáltani kell. „Itt vár Bécs magyar panziója!”.

Közvetlenül a saját weboldaluk: hotel-continental.at, elérhetőségek, térkép és napi árak.

Szálláskereső, díjmentes és kedvezményes árak, közvetlenfoglalás: Online hotel árak ITT – magyar leírás. Egyágyas, kétágyas, háromágyas, négyágyas, franciaágyas és különágyas szobák, apartman egységek a szomszéd épületben.

Először mindössze 5 db szoba volt egy szinten, utána bővült a Panzió lépésről lépésre. Később lett 17 szoba, és most 2009-ben mint 25 szobás kis hotel hirdetik magukat. Így akár kis csoport is jöhetne, persze ez egy családias hotel, ahol ritkán van lehetőség vagy szükség bármiféle csoport elszállásolására.

Régi és új képek alább:

A korszerűen felszerelt szobához fürdőszoba, wc, színes kábeltévé, minibár, telefon, internet-csatlakozás és széf tartozik. A wifi internet csatlakozás a recepciónál jobban működik, ahol kényelmesen le is tudunk ülni.

Gyermekes családok részére öt nagyobb méretű szoba van, amelyben két franciaágyon akár két felnőtt és két gyermek számára is lehet szállást biztosítani.

Három apartmanban (kettő kétágyas szoba, pótágy lehetőséggel) négy illetve öt fő elhelyezésére van lehetőség.

A magyarul is beszélő személyzet nagyon kedves, ahol a magyar élet dolgairól is tudunk beszélni, ha ez nem tabu téma egy bécsi kiruccanás alatt.

Szolgáltatások: felvonó, garázs, díjmentes internet-használat, kerékpártároló,

Csomagtároló, hajszárító, pénzváltás, városnézés foglalás vagy kiállítás ajánlás, szobaszéf, reptéri transzfer, színházi, vagy koncert jegyek beszerzése, faxolási lehetőség, fénymásolás.

A gasztronómiai élvezetek színes és színvonalas világa visszavár, ami itt hetekre elegendő munkát adna egy hivatásos kóstolónak is. A szálloda közelében található sokféle étterem. A Centimetert merjük ajánlani nagy étvágyúaknak, ott bízhatunk a normál kalóriabevitel többszörösének a megjelenésében, és a sörök is finomak, köztük a házi sör is. www.centimeter.at/cm1/home1.htm. Van itt még olasz fagyizó és pizzéria, ír kocsma, kínai és japán étterem is, ez egy nagyszerű és gazdag városrész. Kávézók, cukrászdák, bor szaküzletek, és nem is soroljuk, hiszen ezt látni, érezni kell.

A Mariahilfer-t keveseknek kell bemutatni. Sok helyen olvashatunk erről a hosszú utcáról, ami rengeteg üzletével az egyik legforgalmasabb bécsi utca. A nagy divatmárkák mellett olcsóbb ruhák között is válogathatunk. A most nagyon divatos slim fit (karcsúsított) férfi ingeket is nagy választékban lelhetőek itt fel sokak örömére.

Continental a magyar panzió Bécsben utca kép

1990-től magyarok vezette szálloda hétvégenként szinte mindig teltházas, de Bécsről azt érdemes tudni, hogy egész évben sok a vendégük, és Budapesttől eltérően sokszor még a szomszédba se tudják átküldeni a vendégeket, mert ott is teltház van.

Legutóbb 2009 nyarán, hétköznap este 7 felé egy 16 fős csoport keresett szállást, ott a recepciós srác már segíteni se próbált, mert nem ez a feladata, és tudta, hogy a kis panziók ilyen sok vendéget nem tudnak fogadni így előfoglalás nélkül.

Miért foglaljunk ebbe a hotelbe? A válasz rövid. Hazaszeretet és finom reggeli. A kényelmes ágyak már csak extrák.

Hotel Continental Wien, a legjobb magyar panzió Bécs belvárosában. Kedves emberek, rendes szobák és finom reggeli. A belváros, a központ sétáló és vásárló utcája jó választás egy kirándulás, városnézés résztvevőinek. Az árak és a szolgáltatás jó arányban vannak. Véleményeket fórum szerűen olvashatunk a szállodáról.

2 thoughts on “Hotel Continental Bécs, Wien, Vienna: szoba és apartman

 1. Tóth Kálmán

  Valódi magyar hagyományos házi lekvárok az Önök vendégeinek.
  Nagyszerű gasztronómiai élmény.
  Az üveg tetején elhelyezhető a hotel logója,neve.

  További sok,kellemes vendéget kívánok.

  Tóth Kálmán

 2. Dobri Rozalia

  Üdvözlöm Erdélyből Csíkszeredából Dobri Rozália, egy megbízható nő. Kérem, ha tudnak segítsenek ausztriai szállodai munkát találni, magas összeget adnék cserébe. Azonnal is tudnék kezdeni. Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.