Foligno szállás egyénileg, nevezetességek Olaszországban

Foligno

57 ezer fős lakosságával egy kedves, közepes méretű olasz város. Régi sok-száz éves épületek, templomok hozzák az olasz középkor történelmét, hangulatát.

A legtöbb, szinte minden létező szállás ajánlat összegyűjtve egy helyre: Folignoi szálláshelyek összegyűjtött online ajánlatai ITT – a Summit Hotel Foligno lehet egy olcsóbb megoldás itt.

Hoteleket két oldalon tudunk hatékonyan keresni és foglalni. Ez a második a magyar nyelven is elérhető: Ajánlatok három és négy csillagos szállodákban pl.: Villa Dei Platani és a Guesia Village Hotel ITT – stb.

Kiemelt szálloda nevek, jó szállások Folignoban:

– Delfina Palace Hotel **** (tisztaság, felszereltség és a jó árak miatt sok vendég kedvence ez a négy csillagos szálloda)
– Holiday Inn Express Foligno *** (kiváló személyzet, tiszta, gyakran akciós egyéni internetes árak foglalhatóak)
– Hotel Villa Dei Platani (nyaralás, wellness, nászút, üzleti út, az elhelyezkedés és a szolgáltatás egyaránt kiemelkedő)

Környékén, közeli települések online szállás ajánlóval egyéni vendégek részére: Spello 26, Pale 2, Montefalco 30, Bevagna 24, Capodacqua 6, Capodacqua di Foligno 2, San Luca 5, Fabbri 2, Trevi 20, Passaggio Di Assisi 1, Cannara 11 és San Vitale 5. Róma stb. repülőterek távolsága légvonalban meghaladja a 100 km-t.

Mindkét helyen lehet népszerűség szerint is rendezni, az első oldalon a korábbi vendégek véleményét is olvashatjuk részletesen. Kedvező egyéni online árak mindkét rendszer által garantáltak.

Utazási iroda nélkül könnyen foglalhatunk így szálláshelyet, a látnivalókat is könnyen át tudjuk tekinteni egy önálló városnézésen idegenvezető nélkül is.

Időjárás, hőmérséklet adatok stb. előrejelzések: weather.weatherbug.com/Italy/Foligno-weather.html.

Zoomolható térképe, GoogleMaps által a környék:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.