Chennai szállások: szálloda keresés és foglalás ajánló

Chennai India észak-keleti részén található nagy város, a térség, Madras fővárosa. Lakossága 4,6 millió feletti. Nagy cégek és irodaházak modern világa és a szegény indiai valóság itt is összekapcsolódik. A világ egyik leggyorsabban fejlődő városa napjainkig. Mumbai után itt van Indiában a második legnagyobb szórakoztató ipar.

Népszerű szálláshelyek közül néhány magyarul is foglalható: Chennai hotelek ITT. Apartman, olcsó szállások és szép szállodák egyaránt itt.

Itt nézzen körül az összes szállás ajánlatai között (több mint 100 szálláshely)! Chennai szállás ajánlatok online ITT: hotel, vendégház, a teljes árlisták kereshetően. Kattintson az előző piros linkre! Garantáltan jó szálloda árak, jellemzően jóval a hotel portai (lista) árak alatt, nincs trükközés, kedvezmények vannak. Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer. Szép fotók, képek, térkép és leírás is segít a döntésben. Kutakodjon néhány dátumra bátran és figyelmesen! A hotelek közvetlen elérhetőségeivel legfeljebb komoly csoportok esetén kaphatunk kedvezményesebb árat.

Chennai a Chennaipattinam rövidített neve. A város népessége a 20. században nőtt meg robbanásszerűen. 1901-ben még csak 509346 főt számláltak. A környező városokkal együtt 2010-ben már több mint 8 millió ember él itt az agglomerációban.

A közlekedés földön, vízen és a levegőben egyaránt fejlett. Vasút, hajózás, jó utak, buszok, nemzetközi repülőtér.

A zenei és klasszikus indiai tánc életet itt meg lehet figyelni. A fejlett gazdaság vonzza a kultúrát, a művészeket és a nézősereget egyaránt.

Az éghajlat meleg és párás itt, 38-42 C-os meleg is elképzelhető itt, és a leghidegebb mért hőmérséklet 15,8 C volt. A monszun szelek nagy esőket hoznak errefelé is.

A Chennai Madras repülőtér weboldala: www.chennaiairport.com – Airport. A repülőjegy ára Budapestről Chennai-ba tág határok között mozog a nagy távolságok miatt is. Indulhatunk Bécsből és Pozsonyból is az átszállási helyek függvényében. Egy 177 ezer Ft-os oda-vissza jegyár már jónak számít.  Az utazási idő 14-20 óra jellemzően. Egy olcsóbb lehetőség pl.: Ferihegy, Budapest, Magyarország  | Frankfurt Intl, Frankfurt, Németország  Malév járattal – > Frankfurt | Doha International Arpt, Doha, Qatar a Qatar Airways járatával – > Doha International Airport, Doha, Qatar  |, Chennai, India.

A helyi utazási irodák ajánlatai változatosak, szórakozás, éttermek, kirándulások, kulturális programok. Egyéb szálláshelyek mint apartmanok, lakások hosszútávra vagy vendéglátó családok is rendelkezésre állnak.

Időjárása és meteorológia, hőmérséklet és csapadék előrejelzések: www.kea.metsite.com – jól érthető helyi hír rendszeren.

Zoomolható térképe, a várostérkép és a környék:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.