Anchorage szállás, hotel és utzás USA-ban

Alaszka legnépesebb városa, és egyben önálló közigazgatási egysége Anchorage. Az állam lakosságának közel fele itt él. A Matanuska-Susitna kerülettel, a Kenai Peninsula kerülettel valamint a Valdez-Cordova kerülettel szomszédos. Nyáron kellemes tengerparti üdülőhely lehet, ahol a közeli tavaknál is kellemes kalandokban, jó kirándulásokban lehet részünk.

Anchorage szállodakereső egyénileg: Anchorage szállások ajánlatai ITT – Az összes online foglalási rendszer közül kigyűjti a jó online árakat. Egyre több szállás ajánlatai közül választhatunk, a teljes árlistákat megkapjuk.

Anchoragei kedvelt hotelek, díjmentes szállásfoglalás magyarul: Anchorage hotelek, panziók és szállodák ITT – a város és a környéke. Vendég értékelések, vélemény és élménybeszámoló fórum a képek mellett.

Anchorage népszerűbb, ismertebb szálláshelyei:
Comfort Inn Ship Creek **, Coast International Inn ***, Sheraton Hotel Anchorage ***, Hilton Hotel Anchorage ***, Best Western Golden Lion Hotel **, The Captain Cook Hotel ****, Enchanted Woods Bed And Breakfast ****, Crowne Plaza Hotel Midtown **** és a Chelsea Inn *** egy olcsóbb kategória például. Itt jellemzően magasak az árak egy magyar pénztárcához viszonyítva. Apartmanok és felső kategóriás lakosztályok, itt minden elérhető.

Látnivalók és nevezetességei:
Városfal, múzeum vagy a színház: www.anchorage.net, sok-sok információt találunk az amerikai, angol nyelvű oldalakon szerencsére, így az idegenvezetést félig megspórolhatjuk.

Időjárása és meteorológiai előrejelzés: news.bbc.co.uk/weather/forecast/259.

Zoomolható térképe, a város és környéke GoogleMaps műholdképeken:
[geo_mashup_map]

Közeli települések szállás ajánlóval: Palmer, Wasilla, Girdwood, Willow, Moose Pass, Sterling, Nikiski, Ridgeway, Summit Lake és Primrose.

Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés