Akasztó szálláshelyek

Akasztó települése község a Duna-Tisza közében, Bács-Kiskun megyében az Alföldön, a dunaföldvári hídtól 25 km-re van csak. Solt és Kiskőrös között találjuk, ahol még sok kaland várja a sík vidék szerelmeseit.

A település több mint 700 éves, két évezreddel ezelőtti időből is találtak az Akasztóhoz tartozó Döbrögec-pusztán tárgyi emlékeket, az I.sz. sz. 91-ből származó római kori Victoria szobor volt egy ilyen. Ha másképp nem is, mint a Dunával párhuzamos útvonalon az ősidőktől kezdve jártak errefelé is az emberek. Hotel szoba keresés:  környéke szálláshelyek ITT. Minden kategória vár a 10.000 Ft alatti vendégszobától, olcsóbb boldog órákat is eltölthetünk itt, vagy a 4 csillagos új wellness hotelek a több éjszakás luxus kikapcsolódását érezhetjük át.

A megasztárosokat és ismert színészeket is látva a településen, abban biztosak lehetünk, hogy az önkormányzat nem tétlen, és a melegebb hónapokban a környék embereit is ide tudja csábítani: akaszto.hu/hun/hu/taxonomy/term/7.

Legyen az motoros show vagy sport, itt és a környéken aktív és látványos programok is felfrissítik az unatkozó szemeket.

Zoomolható térkép, ami nagyon hasznos a szálláshelyek felkutatásában. Edzőtáborok (sport hotel), ifjúsági szállás, félvad-kemping itt is sok megoldás található házon belül vagy pár kilométeres körzetben.

Budapest és Akasztó távolsága 117 km, kb. 1,5 óra az út. Autópályán kívül 106 km, és közel két óra is lehet az utazás autóval. Kecskemét és Akasztó távolsága 62 km.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük