Zandvoort szállás, Hollandia tengerpartja Amszterdamnál

Zandvoort

Hollandia egy kikötője, ami roppant közel található Amszterdamhoz. Pont találkoztam egy sráccal, aki közel lakik a városhoz, és a helyes kiejtésben próbált segíteni. Hallva a beszédét, inkább az én bot fülemmel nem erőlködök, de érdekes nyelv a holland (Dutsch), az biztos. Jogos kérdés, hogy miért olyen helyről írunk, ahová fényévente egy ember utazik tőlünk, ilyen a sors, és véletlenek véletlenül sincsenek. Vagy picit többen lennénk ennél? Látva az egyik online szállásfoglalási rendszeren a 492 foglalható helyet, itt biztosan élénk a turizmus nyáron, ez az egyik legjelentősebb tengerparti üdülőhely Hollandiában. A strandon szép időben megtelnek, és a magánszálláshelyek mellett rengeteg nagy hotel és apartman üdülő is épült ide.

Ugrás a keresett témához gyorsan: Szállás | Látnivalók | Környéke

Szállás (üdülés) ajánlatok keresése / összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Zandvoort szállások itt. Kiadó egységek külön-külön. Részletes leírások/árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás, panzió, lakások, konyhás apartman, üdülő-villa, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta B&B vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek, belváros (központ) közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírás mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

Otthonos és luxus kényelem, mindenre jó példákat találunk:
– Az Appartement Sea Breeze itt, egy 40 m²-es teljesen felszerelt mini apartman 2 főre, franciaágyas.
The Palmtree vendégház itt. (kényelmes kiadó szobák kisebb és nagyobb méretben).

Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

Városok, települések a közelben, környéken szállás ajánlóval online, amik az ide utazókat szintén érdekelni szokták: Leiden 33 km illetve Hága 47 km-es távolságban mindenképpen kiemelhető.

Repülőtér távolsága a központtól autóval 25 km körüli, az Amsterdam Airport Schiphol (AMS) a fő repülőtér ebben a térségben.

A környék zoomolható térképe, útvonalak keresése, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben az interneten.

Budapest és Zandvoort távolsága kb. 1421 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 13 és fél óra autópályákon haladva. Mellékutakon (jelenleg fizetős autópályán kívül) haladva 18 óra (1429 km). Amszterdam távolsága autóval 33 km.

Útleírás, útikalauz, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

A város apró 2.56 km²-es területe roppant sűrűn lakott, nagyon beépített, 15550 fő volt az állandó lakossága 2018-ban. A turista főszezonban itt óriási tömegekre lehet számítani.

Adatok és útikalauz részletek: en.wikipedia.org/wiki/Zandvoort.

Időjárása, aktuális hőmérséklet és előrejelzések, szél és csapadék értékek, napfelkelte és naplemente ideje, páratartalom: www.wetter.com/niederlande/zandvoort/NL0NH0220.html.

Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive napi és csomag ajánlatok. Last minute és előfoglalás, szállás árak összegyűjtése másodpercek alatt: Zandvoort szállások minden ajánlata itt. Hotel szoba, olcsó B&B magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis szálloda, vendégház és diákszállás (hostel) kereshetően. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. A szép luxus lakosztálytól az Airbnb stílus kiadó privát szobán át az olcsó hostel ágyig minden. Gyakran nagy baráti társaságok, csoportok részére ugyanez az online hotelkereső kínál szobákat jó feltételekkel az egész világból, nem kizárólag Európából.Vendégház kerti szék

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.