Sárospatak szállások, hotel, panzió és üdülő

Sárospatak

A tengerpartok hiánya, a kevéssé ismert látnivalók miatt Sárospatak nem lett turisztikailag kiemelt célpont a rendszerváltás után. A térség maga érdekes, 1-2 hétre bőven elegendő programra van lehetőség. Ami nekem tetszett például, az a túra a Megyer-hegyi Tengerszem-hez (Természetvédelmi terület). A közeli pincészetek, a pici és a nemzetközi piacra dolgozó nagy cégek egyaránt jó, átlagnál jobb minőséget hoznak.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye turisztikailag kiemelkedő kisvárosa. 139.09 km²-es területén 12 ezer fő körüli az állandó lakosság.

Szállás ajánlatok összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Sárospataki szállások ITT. Szálláshely árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek, napi, egyéni, csomag és csoport ajánlatok. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás kiadó szoba, panzió, lakások, konyhás apartman, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírások mellett fórum szerűen segítenek a döntésben. A Harmónia Panzió ITT a vendégek egyik kedvence, ezért ki lehet emelni, 2-4-6 fős apartmanok, családi apartman elhelyezéssel.

panzió szállás

Városok, települések a közelben, környéke szállás ajánlóval online: Erdőhorváti 10,2 km-re Tolcsva 9,5 km-re, Sátoraljaújhely 10,5 km-re, Háromhuta 11,9 km-re, Hercegkút 3,2 km-re, Makkoshotyka 4,8 km-re, Komlóska 7,4 km-re, Vajdácska 7,5 km-re, Vámosújfalu 9,5 km és Alsóberecki 10,4 km. Továbbá: Nagyhuta és Vágáshuta.

Repülőterek távolsága a központtól légvonalban: Kassai repülőtér (KSC) 44,9 km (Szlovákia) és Debreceni nemzetközi repülőtér (DEB) 92,6 km. Ukrajna, Záhony határátkelője kb. 67 km-re található.

Budapest és Sárospatak távolsága kb. 246 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 2 óra 38 perc autópályákon haladva. Mellékutakon (jelenleg fizetős autópályán kívül) haladva 4 óra (264 km).

Keresett, ismert helyek, utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek helyett egy felsorolás:
Végardó Fürdő, Református Templom, Református Iskola, Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium, Szent Erzsébet Ház, Művelődési ház, Rákóczi vár és Nagykönyvtár.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben:

Útleírás, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Saját, hivatalos, önkormányzati turisztikai információs weboldala: sarospatak.hu/turizmus/. Szálláshelyek részletes listája, tájékoztató jellegű árak és közvetlen elérhetőségek, hasznos információk. A Tengerszem Üdülőpark és Camping (kemping): tengerszem-camping.hu, üdülőházak.

Szólj hozzá!

1 Comment : "Sárospatak szállások, hotel, panzió és üdülő"

Visszajelzés
avatar
wpDiscuz