Fiume hotel szállás, Rijeka hotel ajánlat útikalauz fórum

Rijeka magyarul Fiume

A horvátországi tengerparti nyaralásunk, utazásunk egy vagy központi helyszíne lehet. Kiváló vendéglátás, újra szép és modern irányzatok találhatóak meg a változatos történelmi időket látott városban.

Szálláshelyek lista, kiadó apartman és szálloda szoba ajánlatok, garantáltan jó árak gyorsan: Rijeka hotel, szállás ajánlatai ITT. Panzió, privát apartman (kiadó szoba, felszerelt konyhás lakás, ház) és szálloda minden igényre. Olcsó, wellness és üzleti elegáns szállás csoportnak, céges rendezvényre.

Szállások gyűjtőhelye, olcsótól a luxus szállodákig, kis hotel, panzió és apartman árajánlatok: Rijeka, az összes egyéni szállás ár, foglalható akciós ajánlatok összegyűjtve ITT. Kattints az előző piros linkre! Közepes árkategóriájú hoteleket találunk itt. Egy konkrét dátumra nézzük végig az ajánlatokat a konkrét foglalás megkezdéséig!

A vendég-fórum vélemények alapján népszerű rijekai szállások, kiemelten kedvelt hotelek Rijekaban:

3 csillagos***:
– Hotel Continental (Jadran, tiszta, központi belvárosi helyen, folyóra néző igényes szobák és lakosztályok)
– Hotel Neboder (Kicsit megtépázták az idők, 2007-ben volt egy felújítása, jó reggeli, parkolás, jó személyzet…)
4 csillagos****:
– Grand Hotel Bonavia (nagy hírű, történelmi múltú ház, egyágyas kicsi és nagy tágas szobák, kiváló ételek)
– Best Western Hotel Jadran (1911-ben nyitott ki először, jó kapcsolatokkal, 66 szoba, konferencia terem, központi belvárosi helyen, étterem)
– Villa Sandi (panzió, vendégház, bár, pihenés kellemesen)

Egyéb jó szálláshely: Kamp Oštro Kraljevica *** – kemping üdülő.

Szabadidős és üzleti utazók megtalálják itt a számításukat télen-nyáron. Szauna, edzőterem és a wellness a hidegben, a folyópart és a tengerparti kikötő környéke nyáron szinte mindent megad.

Budapest és Rijeka (Fiume) távolsága kb. 502 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával. Az utazási idő kb. 4 óra és 50 perc normál tempóval az autópályákon haladva. Mellékutakon, lakott területeken több óra különbség van, de a benzinen és az autópálya díjon egy picit tudunk spórolni, ~ 580 km, éjszaka és kora hajnalban járható jobban (10 és fél óra így körülbelül).

Képek, fotók ízelítőnek, élménybeszámoló szövegelés helyett:

A kínálatban, városok/kisebb települések, Rijeka környéke szállások száma és távolsága, az oldalsó szálláskereső segít gyorsan. Kastav 5.9 km 1, Čavle 5.9 km 1, Matulji 6.9 km 1, Abbázia 7.9 km 30, Ičići 10.9 km 4, Lovran 12.0 km 10, Medveja 13.9 km 2, Kraljevica 15.0 km 1, Mošćenička Draga 17.0 km 2, Omišalj 18.9 km 3, Jadranovo 20.5 km 1 és Brseč 22.8 km 1. A kisebb helyiségeknek van általában weboldaluk, ahol a teljes magánszállás lista elérhető közvetlen elérhetőségekkel, családi apartmanok esetén természetesen így kapjuk a legkedvezőbb árakat heti turnus foglalása esetén. Továbbá: Kostrena, Čavle, Bezjaki, Dražice, Pašac, Šodići, Žurkovo, Buzdohanj, Podrvanj, Zamet, Soboli, Viskovo.

Repülőterek távolsága a belváros szívétől, központtól légvonalban: Rijeka repülőtér (RJK) 18.6 km, Pula (PUY) 62.9 km, Portorož (POW) 63.6 km.

További útvonalak keresésére jó a Viamichelin, vagy térképek és autós, buszos utazások a GoogleMaps-on műholdképpel tervezhetőek. A környék zoomolható térképe, műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók: [geo_mashup_map]

További linkek, rijekai elérhetőségek gyűjtemények: rijeka.lap.hu. A tengerparti kikötőváros sokféle hasznos leírása, hírek több nyelven a felsorolt oldalak között.

Könnyen és gyorsan elérhető horvát tengerparti település, szép látnivalókat találunk a közelben. A nevezetességei: www.tz-rijeka.hr/english/default.asp. Városnézés, hajóbérlés, éjszakai élet, étterem ajánló, a szálláshelyek teljes listája közvetlen elérhetőségekkel. Pl. privát apartman, magánszállás elérhető árakon közvetlenül a tulajdonostól: www.villanora.info vagy free-ri.htnet.hr/poljane. Kemping, lakókocsi és sátor hely lehetőség ek.

Szólj hozzá!

1 Comment : "Fiume hotel szállás, Rijeka hotel ajánlat útikalauz fórum"

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés
trackback

[…] távolságok a központtól légvonalban: Rijeka repülőtér (RJK) 89.3 km, Zadar repülőtér (ZAD) 94.2 km, Zágráb repülőtér (ZAG) 96.9 […]