Cavallino szálláshely: nyaralóhely, üdülés és látnivaló ajánló

Cavallino

Hotel, apartman és kemping lehetőség egyaránt vár ránk. A város a híres és kedvelt félszigeten helyezkedik el. Északról a Velencei-lagúna, délről az Adriai-tenger határolja, keleten pedig a Sile medre választja el Jesolótól. Nyaralás ajánlónkba, a kedvelt olaszországi üdülőhelyek közé felvettük a listánkra 2011-ben. Északi részén három csatorna (Pordelio, Portosecco és Saccagnana) szeli át, mindhárom hajózható.

Népszerű szálláshelyek, magyarul díjmentesen foglalhatóak: Cavallino hotel, szállás ajánlatai ITT. Kattints a linkre a részletekért! A közvetlen elérhetőségeket, tudnivalókat a visszaigazolásban megkapjuk azonnal.

A part finom homokos strandjánál közel harminc kemping és sok-sok apartman ház van.

Cavallino szállások olcsóbbtól a luxus szállodák szintjéig: Cavallino szállások, összes ár összegyűjtve ITT: hotel, magánszállás (kiadó szoba, lakás és ház), apartmanház, vendégház, szállodák kereshetően. Kattintson az előző piros linkre! Garantáltan kedvező egyéni árak, jellemzően jóval a közvetlen (portai lista) árak alatt, nincs trükközés, kedvezmények vannak. Az összes szállásfoglalási rendszer árát kigyűjti másodpercek alatt ez a rendszer. Szép fotók, képek, térkép és leírás segít a döntésben. Kutakodjon néhány dátumra bátran és figyelmesen!

A kínálatban, városok / szállások távolsága a környéken: Treporti 7.4 km 3, Lido di Jesolo 8.1 km 147, Jesolo 8.9 km 1, Venice-Lido 15.5 km 41, Murano 15.7 km 10, Noghera 15.9 km 3, San Donà di Piave 17.1 km 4, Tessera 17.6 km 7, Meolo 17.7 km 1, Quarto dʼAltino 17.8 km 6, Velence 18.0 km 361 és San Liberale 18.1 km 1. Panziók, apartmanok és szállodák minden igényre. Olcsó, wellness és üzleti elegáns szállás csoportnak, bulis vagy céges rendezvényre.

Fotók, képes élménybeszámoló röviden:

Repülőterek távolsága a központtól: Marco Polo (VCE) 15.7 km, Canova (TSF) 33.4 km – Velence, Ronchi Dei Legionari (TRS) 81.4 km – Trieszt és Portorož (POW) 83.1 km.

Neves esemény a minden június második vasárnapján, sportos látványosság, a Palio Remierot, sárkányhajó-verseny a nyílt tengeren, a város déli partján. A kikötőváros Cavallino-Treporti lakossága 12900 fő körüli, igazi tengerparti üdülőhely lett a település, ahol a turizmus a fő megélhetési forrás az itt dolgozóknak, éttermek, hotel és egyéb szállás szolgáltatások. Az olasz Adria nagy nyaralóhelyeihez képest ez kis település, de érdemes ide bekanyarodni egy strand felfedező úton.

Budapest és Cavallino-Treporti távolsága kb. 697 km (hétszáz kilométer) autóval az online útvonaltervező ajánlásával.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben: [geo_mashup_map]

Látnivalók, helyi utazási irodák, közvetlen elérhetőségek és tudnivalók: www.cavallino.info – több nyelven.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.