Bagno Vignoni – San Quirico d’Orcia hotel, esküvő és élet

Bagno Vignoni – San Quirico d’Orcia

Ugrás a keresett témához gyorsan: Szállás | Látnivalók | Környéke

Toszkánában Firenze, Cortona, Siena, San Gimignano, Montepulciano, Pienza mellett ez a kisebb hely is érdekes, történelmi, és lehet kirándulni szépeket a térségben. Engem alapvetőan a kultúra fejlettsége mozgat meg a természeti szépségek mellett, de mint Európa nagy részén, kiemelten igaz Olaszországban, hogy a jól átgondolt tájépítészet hosszú évezredekre képes egy komplett régió fejlődését befolyásolni. Itt a rengeteg mezőgazdasági terület, szántóföld mellett vannak nagy erdők, gyümölcsösök illetve apró konyhakertek több mint ezer éve. A gyakori aszályok, az öntözővíz hiány és a földművelési tudás hiánya együtt itt is elöregedő lakosságot eredményezett, annak ellenére, hogy még mindig ez az egyik legszebb vidék. A magas talajeróziós terhelésen felül a termőréteg is rengeteget csökkent az elmúlt száz évben. A közeli nagyobb tópart körül érdemes kirándulni egyet, a Lago Trasimeno kevéssé ismert hely, és sok apró kincset rejt. A Trasimeno-tó az egyik legnagyobb a Umbria régióban, a Balaton méretének körülbelül ötöde, mélysége 4-5 méteres.

Szállás (üdülés) ajánlatok keresése / összehasonlítása gyorsan, egyénileg: Bagno Vignoni szállások itt. Kiadó egységek külön-külön. Részletes leírások/árak és szobatípusok, foglalható lehetőségek. A település és környéke, hotel, szállodák, olcsó magánszállás, panzió, lakások, konyhás apartman, üdülő-villa, kemping-üdülő, kis egyszerű és tiszta B&B vendégház és turista- / diákszállás (hostel) interneten, a közvetlen elérhetőségeket a visszaigazolás tartalmazza. A látványosságok, kiemelt helyek, belváros (központ) közelében egyszerűen tudunk keresni. Friss vendég vélemények, értékelések a leírás mellett fórum szerűen segítenek a döntésben.

– Konkrétan jó hely a B&B L’orto Delle Terme itt, 14 illetve 16 m²-es standard és superior szobája is megfizethető, légkondícionált.

Albergo Le Terme itt 3*** csillagos hotel, 12-14 m²-es különféle szobák, spa-wellness, étterem, romantikus történelmi épület és modern részek keveredése,

Városok, települések a közelben, környéken szállás ajánlóval online, amik az ide utazókat szintén érdekelni szokták fent a bevezető szövegben lettek megemlítve. Továbbá a térképen kitűnnek, ha nem is a méretükkel és népességükkel: Grotte di Castro, Sorano, Pozzuolo, Paganico és az eldugott aprócska Civitella Del Lago (Le Casette Di Gloria itt, különféle kiadó apartmanok). Utazás élménybeszámoló, hotel, szállás és látnivaló ízelítő képek:

Repülőterek neve és távolsága a központtól: Firenze (FLR, Florence Airport, Peretola) durván 127 km autóval, két óra.

A környék zoomolható térképe, útvonalak keresése, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók, kiváló minőségben az interneten.

Budapest és Bagno Vignoni távolsága kb. 1056 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával, az utazási idő így kb. 11 óra autópályákon haladva. Mellékutakon (jelenleg fizetős autópályán kívül) haladva 17 óra (1090 km).

Útleírás, útikalauz, látnivalók és nevezetességek – események, hírek, program ajánló és képek. Miért jó ide foglalni?

Egy fő hely, a Terme Bagno Vignoni, e köré a melegvizes ősrégi fürdő köré csoportosul minden. Egy kellemes meglepetés szinte mindentől távol egy apró faluban, a történelem és a jelen itt ér össze a gőzölgő termálvíz felett.

Friss tippek, értékelések és vélemények együtt: www.tripadvisor.co.hu/Attractions-g668220-Activities-Bagno_Vignoni_Tuscany.html. Wikipedia: en.wikipedia.org/wiki/Bagno_Vignoni illetve en.wikipedia.org/wiki/San_Quirico_d%27Orcia. Kastély és templom, ahogy olvashatjuk, de engem a kevéssé jelzett dolgok is érdekelnek, például láthatóan régi, kövekből épített falak, házak, utak, vagy éppen feledésbe merült töltések. A Nagybetűs Wellness, fürdő, luxus étterem és hotel, sőt picit több érzésben: www.albergoleterme.it/en/index.html, főzés, rendezvények, esküvők, a képei mesélnek/beszédesek.

Időjárása, aktuális hőmérséklet és előrejelzések, szél és csapadék értékek, napfelkelte és naplemente ideje, páratartalom: www.ilmeteo.it/meteo/San+Quirico+d%27Orcia. Télen itt meglehetősen hideg van, hőérzetben nem is kell jobbra gondolni mint Magyarországon

Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive napi és csomag ajánlatok. Last minute és előfoglalás, szállás árak összegyűjtése másodpercek alatt: Bagno Vignoni szállások minden ajánlata itt. Hotel szoba, olcsó B&B magánszállás kiadó szoba, lakások, konyhás apartman, kis szálloda, vendégház és diákszállás (hostel) kereshetően. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. A szép luxus lakosztálytól az Airbnb stílus kiadó privát szobán át az olcsó hostel ágyig minden. Gyakran nagy baráti társaságok, csoportok részére ugyanez az online hotelkereső kínál szobákat jó feltételekkel az egész világból, nem kizárólag Európából.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.