Szálláskereső kül-, belföld

Szálláskereső, -foglalás: külföldön is magyarul

Kezdje a következő linken a szállás ár keresést, ha tudja a várost (települést)! Az egyéni és kis csoportos utazás szervezésében a repülőjegyek után a szállásfoglalás jön általában. Külföldi és magyar városok egyaránt online kereső rendszerekben vannak kedvezményes, olcsóbb árakkal. Árak böngészése, keresés:
Képek, leírások és aktuális árak gyorsan. A nagy foglalási rendszer napi és csomag ajánlatokkal ITT  magyarul is. – Kattintson a linkre, és miután sikerült döntenie, akkor erről a linkről kezdve véglegesítse a foglalását.

Ez a leggyorsabb profi segítség ingyenesen: A szálláshelyek árainak kigyűjtés ITT másodpercek alatt, ténylegesen foglalható, szabad helyek azonnali visszaigazolással. A legtöbb ajánlatok egy kereséssel szinte minden településre, városra az egész világból (Európa, Afrika, Amerika, Ázsia, Ausztrália és Óceánia és Amerika). Kiadó magánszállás ágyak, szobák, B&B, panzió és elit szálloda láncok tagjai innen kereshetőek ki egyszerűen és gyorsan a piros linkre kattintva.

Pl. Costa Brava nyaralás). Az összes rendszer ára másodpercek alatt Forintban (angolul), félpanziós, all-inclusive csomag árak keresésére egy hozzáértő tanácsát is érdemes kikérni.

Alább a szobafoglalás az interneten (gyorsan és olcsón) téma bemutatását találja hasznos és működő címekkel együtt. A cikk és a portál sokat segít a szálláshely keresésben. Szerencsére már ilyen egyszerűen foglalhatunk online eszközökkel, és a jó döntést sok információ támogatja.

Van egy profi amerikai rendszer mindenkinél igyekszik jobb árakat adni, és egy-egy helyen ez sikerül is. Próbálja meg Ön is néhány európai (pl. Costa Dorada vagy Costa Brava) vagy távolabbi célpontra is Őket! Gyors akciós ár kereső magyar nyelvű foglalás: Bécs, Budapest, London, Párizs, Amszterdam és Prága stb. belvárosa olcsón reggelis árakkal is.

A hotelek direkt megkeresése Londonban, Amszterdamban és a legtöbb európai nagyvárosban egyáltalán nem ajánlott, hiszen vagy rosszabb árat kapunk az online-nál (20-30%-kal) vagy még válaszra se méltatják a levelünket (98%-ban ez a második történik).

Igényeink és pénztárcáink is nagy mértékben különböznek, de az internet mindenben segítséget nyúlt így az ingyenes vendéglátó család szálláshelyek, luxus apartmanok, konyhás lakások és villák, és az 1-2-3-4-5-6-7 csillagos hotelek, 6-7 csillagos szálloda csodák keresése és foglalása terén is érdemes a fórumokat, foglalási oldalakat meglátogatni.

>Mit tegyünk? Kell hitelkártya garancia vagy előleg, teljes előre fizetés? Egyénileg, kis csoportban utazik a családjával vagy barátaival?  ITT szálláshely és repülőjegy kérését örömmel segítik! Így sikerült már svájci, japán, franciaországi, görög, floridai és londoni utat is segítenünk.

Egyre több az online díjmentes szállásfoglalási rendszer, ezek közül segítünk választani, ill. bemutatunk pár alternatív, és akár költségmente szállás felkutatási módot is. Egy régi hiedelmet szeretnénk eloszlatni, miszerint közvetlenül a hotelben foglalni olcsóbban is lehet. Az esetek 99%-ban valójában jelentősen magasabb árat kapunk vagy nehézkesebb a foglalás. Tehát foglaljunk online kényelmesen, és fizessünk csak azután, hogy megtekintettük a szobát!

A rendszerek áraiban általában minimális az árkülönbség, de nem minden szálláshely csatlakozik az összes rendszerhez, ill. néhány pici szálláshely egyáltalán nem csatlakozott még hozzájuk. Mindig figyeljünk, hogy a reggeli árát tartalmazzák-e a megadott árak! Nézzük meg a  lehetőségeket az egyik legkiválóbbat a végére hagyva!

Európában a legolcsóbb szálláshelyek találhatók meg a legnagyobb ilyen cégnél, bárhova is utazzunk. Mentse le a kedvencek közé a linkünk, és legközelebbi utazásakor is keressen szállást innen (hazai szolgáltatással)!

A www.hotel.info egy ár infó és foglalási oldal, napi árak és akciók Európában, de már nem a legjobb. Németországban még jó lehet.

Az egész világ szinte összes hotelét a legnagyobb nemzetközi rendszer oldalán érhetjük el:

A legjobb szállás lista friss élménybeszámolókkal: Szállásfoglalás globálisan – a világ szinte minden hotel ajánlata itt garantáltan jó egyéni áron! .

Itt néha picit magasabbak az árak egy európai hotelekre, de például utószezoni tengerparti nyaraláshoz kiváló akciós árakat találunk náluk is.

Egy összetett és egyre népszerűbb kereső az internet legnépszerűbb szállásfoglaló oldalainak árait hasonlítja össze (több mint 30 oldal között keres), így szinte biztosan a legolcsóbb hotelt is megtalálja. Ezzel a szintén ingyenes szolgáltatással pénzt, és időt lehet spórolni. A megadott árak a teljes költséget tartalmazzák: minden adóval együtt.

A kombinált (összefogott) foglalási keresők a legtöbb rendszer árát összegyűjtik, így meggyorsítják legjobb repülőjegy vagy szálláshely felkutatását.

Velük például közel 900 londoni szálloda közül válogathatunk, és árban ott ők verhetetlenek. A kínálatban található szinte minden hotel és panzió, és egyre több apartman is csatlakozik az online rendszerekhez.

A szálláshelyek foglalási weboldalainak használata egyszerű, aminek a végén hitelkártya garanciát kérnek általában. Ez általában azt jelenti, hogy érkezés előtt 1-3 nappal még díjmentesen módosíthatjuk vagy törölhetjük a foglalást, későbbi lemondás esetén kötbért számol fel a hotel (~1 éj/szoba). Fizetni csak a hotelekben kell, lehet készpénzben és kártyával egyaránt az esetek 99 %-ban. Ettől eltérő lehet, amikor egy nagy konferencia van egy városban, és akkor minden turistától is előre fizetést kérnek. Ilyen volt sokáig a Forma1 időszaka is Budapesten. Ilyen dátumok még a legkedveltebb utazós hosszú hétvégék (Pünkösd, Húsvét stb.). Csoportoknál természetesen szintén sokszor kérnek előleget vagy előre fizetést, cserében a csoportok komoly egyedi kedvezményeket kapnak.

Egyszer volt, hol nem van a barátság, összefogás és az ingyen szállás. A CouchSurfing (Kanapészörfölők) és a Hospitality Club (Vendészeretők Klubja), ezek a szervezetek és rendszerei évek óta sikeresn működnek, de mint sok más rendszerben is az élet és emberek sok bonyodalmat szülnek. A megromlott pénzvilág, a motivációs rendszerek, az emberi értékrendek még globális javításra szorulnak.  Számítsunk a fenntartható fejlődési pályára visszatérésre! Ezek a szervezetek mindenképpen példa értékűek.

Ingyenes utazás tanácsadás, szálláshely keresés információ kérését itt küldheti el online

A legolcsóbb szálláshelyek világszerte: A legjobb szállás ajánlatok egész évben ITT – szállás 8-10-13-26 euró/fő/éj áron Európa fővárosaiban. Igen, Athénban is sikerült 14 euró/fő/éj áron 3 csillagos szállodát foglalni reggelivel. Berlin, Genf, Róma vagy Brüsszel legolcsóbb diákszállói is a kínálatban (reggeli nélkül, közös fürdővel). Turistaszálló, kemping-mobilház vagy hat-nyolc-tíz-tizenkettő-24 ágyas szobák, munkásszálló kategória emeletes ágyakon.

 

Nyaralás foglalása

Szállásfoglalás

Egy foglalás elkészítése egyénileg, kis csoportok részére is egyszerűen.

FAQ: Leggyakrabban feltett kérdések és válaszok:

1. Hogyan tudsz, tudok szobát foglalni?

A foglalás egyszerű. – Kiválasztod az úticélt (város, sziget, falu, látnivaló stb. neve), az érkezés és távozás dátumát, a vendégek számát (a gyermekeknél megadandó az életkor a megjegyzésnél).
– A keresés elindítása után minden olyan szálláshely megjelenik, ahol van az adott időpontban szabad szoba (apartman vagy ágy). Rendezhető a lista több szempont szerint.
– Amennyiben érdekli egy szálloda, annak a linkjére kattintva megtekintheti az árakat és a leírást részletesen.
– Miután kiválasztottad a szobát (beállítod a szükséges darab számoat) a foglaljon most szürkés gombra kattintva percek alatt kitölthető a rendelés, valuta (pénz) nemet is tudunk választani többnyire.
– Kérjük, hogy nev és az e-mail címre ügyelj, pontosan add meg! A tovább gombra kattintva sem kell előre fizetni, többnyire elég ott helyben rendezni a számlát.
– A fizetési oldalon a bankkártya adatok megadása előtt kérjük, olvassa át figyelmesen a szálloda és a szoba leírását, a lemondási feltételeket, és ellenőrizze, hogy a megadott adatok helyesek.
– A bankkártya adatok megadása pusztán garancia a foglaláshoz, nem megjelenés esetén így tud a szálloda egy éjszakai (vagy 80%-a összeg) ár erejéig terhelni. Többnyire kérik, de gyakran semmilyen garancáit nem kérnek (pl. Görögország..)
– Amennyiben a foglalás sikeres volt, a képernyőn megjelenik egy üzenet az összes szükséges adatokkal, egy visszaigazoló e-mailt is küldenek.

Amennyiben további kérdésed merül fel, írjhatsz e-mailt, melyre a hotel válaszol, vagy telefonálhatsz is nekik.

2. Egyszerre mennyi szoba foglalható?
Egyszerre legfeljebb hat szoba foglalható általában, ennél nagyobb igény esetén többször el kell küldeni az igényt. Gyakran előfordul, hogy a csoport vendégei különböző időpontokban érkeznek/távoznak, ilyenkor is külön kell elküldeni a részükre a foglalást, és így tud megérkezni az automatikus online visszaigazolás azonnal.

3. A bankkártya adatok biztonságban vannak?
Bankkártya adatok titkosan kódolva vannak tárolva egy időre, azután törlik őket, csak a hotel kaphatja meg őket szükség esetén. Az adatok titkosított, kódolt formában (pl. SSL 128 bites kulcs) továbbítódnak az interneten.
Máskor a bankkártya adataihoz csak a pénzügyi intézmény férhet hozzá, mely a tranzakciót lebonyolítja, a Visa és Mastercard által tanúsított 3D biztonsági technikának köszönhetően. Bankkártya adataihoz még az ő munkatársainknak sincs hozzáférése, és azokat rendszereik sem rögzítik.

4. Milyen hitel- és bankkártyákat fogadnak el általában?
MasterCard, American Express, Diners Club, Visa, valamint Visa Electron bankkártya.

5. Bankkártya adatok helyesek, és a rendszer mégsem fogadja el a kártyát. Miért?
Pl.:
– a használt kártya típusa miatt nem használható honlapon
– a kártya lejárati dátuma korábbi, mint az utazás dátuma
– túllépte a vásárlási limitet
– rendszerhiba lépett fel.

Rendszer (vagy internet kapcsolat) hiba fellépésekor, kérjük, hogy próbálja meg újra a foglalást. Amennyiben további segítségre van szüksége, küldjön e-mailt (Üzenet a kapcsolat részben).

6. Egyes szálloda ajánlatoknál a foglaláskor történik a fizetés. Más foglalások esetében a helyszínen kell majd fizetni (érkezés vagy távozás napja) közvetlenül a szálláshelynek.

7. Kinek jelezhetek a szobával kapcsolatos különleges igényeimmel, kívánságaimmal (erkély, emelet, medencére néző, folyosó legvége, csendes stb.)?
Minden szálloda felszereltsége és a szoba lehetőségei szerepelnek a szálloda információs oldalán. Ha különleges kívánsága van, a legjobb tefonon és emailen keresztül érdeklődni. A szálloda minden tőle telhetőt megtesz, garancia nincs a kérés teljesítésére, az függ a szálloda telítettségétől, többi vendégétől.

8. A szobák árai személyenként vagy éjszakánként értendőek?
A keresés után a találati listában az árak szobánként (/éjszaka) vannak megadva. Az árak tartalmazzák az adókat és illetékeket a leírtak szerint. Plusz egy vendég, gyermek, pótágy stb. esetén további költségek merülhetnek fel.

9. Milyen kedvezmények lehetnek?
Nagyon sok szálloda kínál jelentős kedvezményeket az interneten foglaló vendégeknek. A keresés során be tudod állítani, hogy az akciós ajánlatok kerüljenek előre, így át tudod tekinteni a megadott dátumra szóló kedvezményes lehetőségeket.

10. Van a szállodáknak váró listája?

Nem, nincs ilyen lista általában, egy-egy luxus szálloda visszajáró vendégei részére biztosítja ezt. Amennyiben egy szálloda tele van a kért időpontban, nincs lehetőség foglalni vagy várólistára feliratkozni.

Foglalás visszaigazolás:

11. Mik a teendők a foglalás befejezése után?

A bankkártya adatok megadása és a foglalás gomb megnyomása után a képernyőn megjelenik a sikeres foglalásról szóló üzenet, és a foglalási kód. Ments el a foglalási kódot, a jövőben szükség lehet rá! Erre kell hivatkozni a bejelentkezéskor, bár legtöbb esetben elég a név bemondása is. Minden foglalást azonnal visszaigazolunk e-mailben, melyben megtalálod a foglalás részleteit.

12. Mennyi idő múlva kapok visszaigazolást?

Általában a foglalás néhány másodperc, a visszaigazoló e-mail pedig 30 percen belül megérkezik. Amennyiben nem kapja meg az e-mailt, kérjük, jelezze felénk a hibát ezen a címen: hotels@airtickets24.com vagy telefonon a +30-213-0184000-as számon. Amennyiben különleges kívánsága van, azt továbbítjuk az illetékes részleg felé.

13. Kaphatok papír alapú visszaigazolást a szállodától?
Nem. Elég kinyomtatni, ezt Ön kérheti egy ismerősétől. Elég ennek tartalmaznia a foglalási kódot, a hivatkozási számot, a lemondási feltételeket, a szoba leírását és az árakat.

14. Mit tegyek, ha a foglalást követően nem kaptam megerősítő e-mailt?
Általában 5 percen belül elér az e-mail bárhová a világon. Lehetséges, hogy hozzá kell adnia a webhely címét az “engedélyezett” feladók listájához annak érdekében, hogy a későbbiekben megkapja foglalásai megerősítését. Ha továbbra is fennáll a probléma, lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálattal.

15. Hogyan módosíthatom szállodai foglalásomat?
A legjobb, ha e-mailt ír foglalása módosításának érdekében először a hotelnek, vagy felhívja őket. Utána az online módosítási lehetőséget érdemes ellenőrizni. A munkatársaink segítenek Önnek más típusú szoba, új dátumok vagy szálloda keresésében, hogy minden megfeleljen igényeinek.

16. Ha módosítunk egy szállodai foglalást, változatlan marad az ár?
Az árak és a szabad kapacitás módosulhatnak, így lehetséges, hogy az ár különbözni fog az eredeti foglalásétól.

Foglalás törlése

17. Mik, milyenek a lemondási feltételek?

Minden szálloda, szállásadó saját módosítási és visszamondási feltételekkel rendelkezhet. Vannak barátibbb és vendég=”ellenség” szálláshelyek is. A leírás részben megtalálod az utazás dátumainak megadását követően. A foglaláskor az e-mail visszaigazolásban is találkozhatsz a módosítási és lemondási feltételekkel. Általában egy éjszaka árát vonják le a visszatérítendő összegből, gyakran ez egyfajta előleg is, 24-48 órával az érkezés előtt. Kérjük, hogy olvasd el figyelmesen a lemondási feltételeket! Érdemes arra figyelni, hogy csúcs szezonban (téli sí és július-augusztusi üdülés) a lemondási feltételek szigorúbbak lehetnek. Ha vissza nem térítendő áron foglalsz, lemondás esetén nem vagy jogosult semmiféle összegre.

18. Hogyan mondható le a szállásfoglalás?
Általában írásban, “hivatalos” vagy elektronikus formában kérik. Az e-mailben is szereplő hivatkozással (visszaigazolás száma) mondhatja le. Keresd meg a foglalást, amelyet le akarsz mondani, és kattintson a Foglalás módosítása vagy lemondása lehetőségre. Megerősítő üzenetet látsz majd, és a lemondás megerősítését e-mailben megkapod.

19. Lemondtam a foglalásomat. Mikor kapod vissza az összeget:

Lemondását követően azonnal feldolgozzák a visszatérítést. Általában legfeljebb 30 napon belül megtörténik, vagy következő számlázási ciklusakor meg kell jelennie az összegnek számlakivonatán. Ha 30 nap múlva sem látod az összeget, jogosan reklamálsz, hívhatod az ügyfélszolgálatot. Kérjük, hogy vedd figyelembe, hogy egyes foglalások esetében te nem vagy jogosult a teljes összeg visszatérítésre!

20. Milyen szobatípusok vannak általában?
A szoba felszereltségi, minőségi és méret típusa pl. standard, studio, superior, deluxe, suite stb.), a másik az elhelyezhető vendégek számára (egyágyas, kétágyas, háromágyas, négyágyas, ötágyas, családi szoba stb.).

Alap szfelszereltség, egyszerű szoba a legelterjedtebb.
SUPERIOR (executive): nagyobb, modernebb bútorral, jobban felszerelt, mint a standard szobák. Másik jelentős különbség, mely megkülönböztetheti a standard szobától, a kilátás.
DELUXE a legelegánsabb szobák, nagyobbak, jobban felszereltek és jobb kilátással rendelkeznek mint a standard vagy superior szobák.
Ezen felül léteznek suite típusú szobák is, ezen belül JUNIOR és mini SUITE típusúak, a legnagyobb és különleges lakosztályoknak gyakran külön nevet adnak.
A junior suite szobák általában nagyobbak, külön nappalival vagy egyes esetekben hálószoba és nappali félig elválasztva. A suite szobák tágasabbak, a nappali és a háló rész el lehet választva. Érdemes szem előtt tartani, hogy egyes szállodák suite kategóriának hirdetnek minden olyan szobát, amelyben találunk szófát, ággyá alakítható kanapét.
A studio hasonló a junior suite kategóriához, de egyszerűbb berendezéssel. Ami megkülönbözteti még tőle, hogy a studio szobákban van főzési lehetőség (mini-konyha vagy főzősarok és étkező asztal stb.). Ez a szobatípus főleg alacsonyabb árkategóriájú szállodákban, panziókban és tengerparti apartmanokban érhető el.
Az apartmantok hasonlóak a studiohoz, egy vagy két hálószobával (ez a szoba leírásánál meg van adva) és nappalival rendelkeznek. Studio és apartman esetén is általában egységes ár van megadva, függetlenül a szobát igénybe vevők számától (pl. 2-4 személy részére, 80 euró/nap).

Egyéb fogalmak, melyekkel találkozhatsz:
Run of House: alacsonyabb kategóriájú szoba, általában standard szoba rosszabb kilátással, kivételes esetekben superior szobáknál is előfordul.
Economy vagy Promo kifejezéssel a legalacsonyabb árú szobáknál találkozhatunk, ezek standard szobák, csak kisebb méretűek, rosszabb kilátással stb.

Vedd figyelembe, hogy a fenti leírás általános, a szoba minősége és a kínált szolgáltatások nagyban függnek a szálloda kategóriájától és elhelyezkedésétől (ország, város, földrész). Például egy standard szoba egy ötcsillagos szállodában jobb lehet, mint egy superior szoba egy háromcsillagos szállodában. Egyes szállodák esetében a kínált szobák típusai superior kategóriánál kezdődnek.

Egyes esetekben a szállásadók kétágyas szobát kínálnak egy fő részére, ebben az esetben a kétágyas szoba alacsonyabb áron elérhető, de magasabb áron, mint egy egyágyas szoba.

A kétágyas szobákban egy darab franciaágy (ez a klasszikus verzió), vagy két darab egyszemélyes ágy található (twin). Amennyiben a szálloda nem tudja előre garantálni, melyik lesz elérhető, a szoba típusa így van feltüntetve: double/twin. A foglalásnál érdemes feltüntetni, melyiket részesítené előnyben, de csak a bejelentkezéskor derül ki, van-e elérhető szoba a kívánt típusból.

Kérjük, mindig olvassa el figyelmesen a szoba leírását, különös tekintettel a felszereltségre és fogadható vendégek számára.

21. Kihez fordulhatsz kérdés, probléma esetén:
Foglalás után e-mailben elküldjük Önnek a foglalási kódját és a szálláshely elérhetőségeit. Az ügyfélszolgálattal vagy a recepcióval kapcsolatba tudsz lépni interneten vagy telefonon.

22. Szeretnél az Ügyfélszolgálaton keresztül foglalni, esetleg telefonon. Van erre lehetőség?
Sajnos ritkán van rá lehetőség, az Ügyfélszolgálaton keresztül történő foglalás egy nagyon magas emberi erőforrás igényű mód, a forgalmas időszakokban nagyon túlterheltek a dolgozók. Internetes keresők segítségével a kiválasztott feltételeknek megfelelő összes szállást megtalálhatod. Több mint 180 000 szálláshely közül lehetett válogatni világszerte 2013-tól.

23. Ki tud transzfert a repülőtérre vagy oda-vissza?
Sok szálloda kínál transzfert a repülőtérre, máshol erre szakosodott minibusz cég vagy tömegközlekedési eszköz is van. A szállodától függően lehet ez ingyenes vagy külön díj ellenében elérhető.

24. Ingyenes a parkolás a szálloda területén? Van lehetőség hosszútávú parkolásra is?

Sok szálloda ingyenes parkolási lehetőséget biztosít, más helyen ez szinte kizárt, extra díjra rámíthatunk kiemelt időszakokban és a legtöbb nagyvárosban. A hosszútávú parkolás ügyében a szállásadóval közvetlenül lehet egyeztetni (pl. ott hagyott autó egy hosszú körutazás során).

25. Háziállatot szeretnék magammal vinni. Megengedheti a szálloda?
A kisállatokra vonatkozó irányelvek változatosak. Ha a “Háziállat bevihető” szolgáltatás szerepel, akkor is nagyon vigyázni kell, hogy ne érje kár a berendezést, vagy ne zavarja a többi vendéget a házi kedvencünk.

26. Gyermekeknek mikor ingyenes a szállás?

Általában az első gyermek 12 éves korig kaphat helyet egy pótágyon, de a meghatározott életkor szállodánként változik, találkozhatunk 2, 6 és 18 éves lehetőséggel is. A részleteket a leírásánál megtaláljuk általában, pl. felnőtt és gyermek pótágy árak.

27. Hol és hogyan van lehetőség kérni pótágyat vagy gyerekágyat?
A pót- és gyerekágy lehetőség gyakori, egyes szobatípusokban a pótágy nem engedélyzetett (vagy nem is lehetséges, pl. túl keskeny a szoba). A pótágy kényelmi fokozata nagyon változó, a minőségi besorolásától is függ, de lehetséges, hogy egy 3 csillagos szállodában is tökéletes matracot jelent.

28. Hol találok információkat a szálloda elhelyezkedéséről, megközelíthetőségéről?

A térkép és egy központi helytől vagy a repülőtérről való távolság alap információk. Ezen felül több hely ad útbaigazítást tömegközlekedéssel, taxival vagy gyalog érkezve is.

29. A feltüntetett ár tartalmazza a reggelit?

Általában büfé és bővített kontinentális reggelivel találkozunk, rika a csak “Péksütemény és kávé” kombináció. Amennyiben az ár reggelivel együtt értendő, az fel van tüntetve, a korábbi vendégek leírásaiban véleményeket is olvashatunk róla.
A következő rövidítésekkel találkozhat a szoba leírásánál:

Rövidítések:
RO=Room Only (csak a szoba ára, a reggelit nem tartalmazza)
BB=Bed and Breakfast (a szoba ára a reggelit tartalmazza)
HB=Half Board (reggeli és ebéd vagy vacsora)
FB=Full Board (teljes ellátás: reggeli, ebéd és vacsora)
Al=All Inclusive (teljes ellátás és üdítők, ételek széles kínálata egész nap)
SC=Self Catering (önellátás, az apartmanoknál és stúdióknál találkozhatunk a kifejezéssel)

Reggelikor a következő főbb típusokkal találkozhat:

Kontinentális reggeli: általában a következőket tartalmazza; kenyér, vaj, lekvár, méz, sajt, felvágott, croissant, péksütmények, zsömle, gyümölcslé, forró kávé, tea és tej.

Angol reggeli: a kontinentális reggelinél gazdagabb, a következőket általában tartalmazza; gabonapehely, zabpehely, gyümölcsök, joghurt, tojás, bacon, lekvár, tea és kávé.

Amerikai reggeli: sült vagy főtt tojás, bacon, virsli, kenyér vagy pirítós, jam, lekvár, vaj, palacsinta sziruppal, gabonapehely vagy müzli, kávé, tea, narancs- vagy grapefruitlé.

Svédasztal, büféreggeli: önkiszolgáló rendszerben bő választékkal úgy, pl. sajtok, rántotta, tükörtojás, sült krumpli, bacon, virsli, felvágottak, szószok, keksz, muffin, sütemények. Ezen felül behűtött friss gyümölcsök, zöldségek, gyümölcslé, péksütemények, teasütemények.

30. Hogyan kaphatok számlát szállodai foglalásomról?
Olykor lehetséges előre online is (pdf file). Máskor a szálláshelyen tudjuk kérni érkezéstől.

31. Van szálloda, ahol meg van határozva a vendégek minimum életkora?
Igen, egyes szállodáknál meg van adva egy minimális életkor a vendégek részére, 16,18, 21. Például ha kaszinó üzemel a szálloda területén (ez esetben a minimális életkor általában 21 év), vagy egyes szállodák kifejezetten párok részére lettek kialakítva, itt 16 év alattiak nem szállhatnak meg. Ez az információ fel van tüntetve a szálloda leírásánál.

Köszönjük a türelmét!

1 thought on “Szálláskereső kül-, belföld

  1. Visszajelzés: Nyaralás alatti forma, diéta és fogyókúra helyett mozgás és jó étterem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük