Planeteo átverés: 3-5-7-10-14 nap, ingyen éjszakák vélemény

Planeteo – VIGYÁZAT!

Túlhaladta őket az idő, mégis csűrik, csavarják. Ki és miért vár még mindig tőlük csodát?

Mióta van Airbnb és a Booking.com ITT óriási kedvezményekkel bombáz, azóta röviden nincs értelme velük foglalkozni. A felesleges marketing erőlködés, pénzkavarás kategóriájába sorolhatjuk őket.

Mint a nyugdíjasoknak tervezett termékbemutatós átverés hosszú éveken át a rendszerváltás után. Idegtépő veszélyforrás, Eurorest, Omnigeo, Planeteo.org, vagy planeteo.eu, onetreeresearch.com, ezekre az oldalakra 2012-es ill 2009-es bejegyzésű domain-ek, hivatkozva kaphatunk 2016-ban érdekes emaileket (Marketing vagy szimplán SPAM). 2015-ben zöld-leveleket küldtek (finom értékesítési emaileket öko, újrahasznosítási kérdőívvel), természetesen ugyanaz a rendszer (ügyes szállás marketing közvetítő, pénz-vámpír, élősködő iroda), mint az Eurorest (a későbbi eurorest-hotels.com). A korábbi hotel és apartman szállás közvetítőnek álcázott rendszer még él és virul, fel kell frissíteni, mert sokaknak unalmas, és nem tud valódi kedvezményt, vagy elég rugalmas szállásfoglalás szolgáltatást nyújtani, új csomagolásban próbálnak eladni hírlevél listákba bekerülő áldozat jelöltjeiknek.

Ha nyaralás, akkor itt nálunk érdemes olvasgatni, és egyénileg foglalni. A garantáltan jó árak mellett a korábbi vendégek véleményei, a friss élménybeszámolók segítik az elhelyezkedés térkép mellett a döltésünk. Az egyre agresszívabb (amerikai, rabló, zsebtolvaj stílusú SPAM) levelekről leiratkozni külön művészet.

Korábban, kevés külföldi tapasztalattal rendeltem tőlük próbaképpen, és elmondható, hogy pénzt nem veszítettem, hiszen 4 csillagos szállodai szolgáltatást kaptam 3 csillagos áron közel a Costa Brava tengerpartjaihoz (Malgrat de Mar). Most újra vártam a levelük, a kis voucher-t, amit nem tudtam értelmesen felhasználni 2015-ben (Szlovénia, Ausztria területén).

Bizonyos helyeken személyesen, másutt direktben jó feltételekkel lehet foglalni (lásd. cikkeinkben vagy a jobb felső keresővel), nekem személy szerint is az a törekvésem, hogy legyen emberi kapcsolat, ha egy apró szálláshelyre megyek, a nagyoknál ez szinte lehetetlen (100-300-500-… szobás házak, hotelek, nagy üdülő szállodák esetén).

Amennyiben nem tervezünk be a következő 6-12 hónapra 2-3 hosszabb vagy rövidebb kiruccanást az érintett európai térségekben (külföldi vagy belföldi), akkor természetesen felesleges időt és pénzt áldozni ilyen akciós kuponokra.

Planeteo Információs Iroda Hamarosan kap egy postai küldeményt az Euroresttől.
A küldemény tartalma:

1. A voucher (szállodakupon) legfeljebb 3 napra szóló ingyenes éjszakára jogosít
fel 2 főt, 6 hónapig érvényes – 2 db. (ebben 1 grátisz).
2. A hotelcsekkek (Hotelkupon) kitöltési és felhasználási feltételei az Eurorest hotelekben.

Mielőtt kapcsolatba lépne az Ön által kiválasztott hotellel, feltétlenül olvassa el az Eurorest hotelcsekkek felhasználásának szabályait, amit a Szabályzatban talál.

A szálláshelyek arra számítanak, hogy Ön ugyanannyira tisztában van a hotelcsekkek felhasználásának szabályaival, mint ők.

Figyelem! A csekk kézhezvétele után el kell olvasnia, hogyan tud belépni a Hotelkatalógusba, és milyen szabályok vonatkoznak a hotelcsekkek felhasználására.

Kellemes pihenést kívánunk az Eurorest hotelcsekkel!

Az Eurorest személyzete
planeteo.iroda@eurorestsupport.com

Személyes véleményem, hogy jó cég ez, apró marketing, promóciós trükkjeik kívül esnek az átverés véres halmazán, elég kicsi annak az esélye, hogy mellettünk kétszer annyit vagy fele annyit fizető vendégek fognak tömegesen lakni egy időben. A kis csalás minket bosszanthat, de inkább élvezzüki ki az utazást, és higgyünk abban, hogy valamivel ezt kompenzálja az élet a pihenésünk alatt! 🙂

Első Email:
TÉGED VÁLASZTOTTUNK KI a szponzorált vizsgálatban való részvételre.
Az energia újrahasznosításról való véleményed megosztásáért
Speciális Csomaggal jutalmaz meg a vizsgálat szponzora.*

* A meglepetés átvétele végett feltétlenül ki kell töltened a kérdőívet. Az energiatermelés nem csak hatalmas költségekkel jár, de jelen van iparban és és az otthonunkban. Ez egy fontos téma a környezetvédelem és az energia újrahasznosítás szempontjából. Mindenkit érint, ezért is kérjük, hogy oszd meg velünk a véleményed.

Tudjuk, hogy az időd értékes. Ezért a kérdőív online kitöltése csak három percet vesz igénybe, a részvételért speciális csomagot kapsz a felmérés szponzorától. A vizsgálatban való részvételed nagyon fontos számunkra.

A kérdőív az olyan résztvevők energia újrahasznosításról alkotott véleményének megismerésére irányul, mint amilyen Te is vagy. A felmérést az Európai Unió lakosai között végezzük. Az összegyűjtött információk a végső beszámoló részét képezik.

Az Európai Unió, a kormányzati szervek és a vállalatok hatalmas összegeket fordítanak a környezetvédelmi vizsgálatokra és kampányokra. Ez az összeg tényleg arra van fordítva, amit az Európai Unió lakosai szükségesnek látnak? Fontos a környezetvédelem vagy inkább a gazdasági válság leküzdése és fejlesztések?

Segíts nekünk a kérdések megválaszolásában és vedd át a speciális meglepetést.

Fontos információ
Az elsők között vehetsz részt a felmérésben, ezért a szponzor számodra DUPLA csomagot biztosít. Cserébe azt kérjük, hogy töltsd ki a kérdőívet és küldd el a meghívót az ismerőseidnek, hogy ők is részt vehessenek a felmérésben

RÉSZT VESZEK A FELMÉRÉSBEN

Planeteo Csoport

Európa lakosainak véleménye az energia újrahasznosításról
Szponzorált Felmérés
Érdemes igyekezni

A DUPLA csomag, melyet a szponzor biztosít az alábbi időpontig érvényes: 2015. márc. 9. Rövid idő alatt legalább 10000 véleményt tervezünk összegyűjteni.
A felmérés egész Európát érinti. Minden vélemény számít. Töltsd ki a kérdőívet:

Ezt az eDM hírlevelet azért kaptad, mert regisztrálva vagy…

2016. április 18.-i levelükből egy részlet, eurorest-net-nél nem lassítanak, nem fékezi meg őket senki ezek szerint. Egy gépelési hibát javítottam benne, a stílusok a saját:
‘Valódi pihenés
A sokéves vizsgálatok azt mutatják, hogy a legideálisabb időszak a pihenésre és feltöltődésre a tavasz. Egyre több a stressz a mindennapjainkban, nő a ledolgozott órák száma és a szervezetünk egyre könnyebben legyengül. Mindez elegendő ok arra, hogy egy kis pihenést beiktassunk a hétköznapokba. Legjobb, ha a szabadság legalább egy hetes, de akár háromnapos pihenés is sokat jelenthet.

Az Önöknek kijelölt szelvény, ami pihenésre jogosít fel, felhasználható egy hosszabb, 10 napos üdülésre vagy két külön, egyenként ötnapos üdülésre a kiválasztott hotelek egyikében, Európa teljes területén.’

‘A Turisták Egyéni Aktiviziációs Új kezdeményezésének keretében kapnak Önök jogosultságot a kiválasztott hotelben való elszállásolásra, nem mindennapi körülmények között. Önök egy speciális kör tagjai, melyben csak azok a hűséges ügyfelek a tagok, akik már felhasználták a hotelcsekket, Önöknek kivételes lehetőségük adódik arra hogy átvegyenek egy speciális promóciós csomagot, mely kikapcsolódásra jogosít fel még az akció megkezdése előtt.

Az Önök szelvénye ki lett bővítve, valamint jogosultságot biztosít Önöknek és további egy kísérőszemélynek arra, hogy két alkalommal hotelben legyenek elszállásolva, egyenként 5 napig. mindezt szállásdíj megfizetése nélkül.

9
Szólj hozzá!

avatar
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Utazás, nyaralás 2016Vigyázat! ÁtverésUtazás fórumEurorest átverés 2.Igazmondó Recent comment authors
  Subscribe  
Visszajelzés
Varga János
Vendég
Varga János

A cég ajánlata több, mint félrevezető. Egy tudományos alapossággal összeállított kérdőív kitöltésének jutalmául ajánlják fel a csábítónak tűnő üdülési lehetőséget, ami az esetükben az étkezések árában a szállás költsége is benne foglaltatik, plusz még a járulékos költség is. Miután kissé megkésve rájöttem a csalásra, így elálltam ettől az üzlettől. Az iroda munkatársa hitegetett, hogy ha sértetlenül visszaküldöm a küldeményüket, akkor megkapom a befizetett összeget. Ez eddig még nem történt meg. Tehát ezekről nem tudok jót mondani, mivel az ajánlatuknál lényegesen olcsóbban is megoldható az üdülés. Balek voltam, mit tagadjam.