Montevideo nevezetességei, és hotel szállások

Montevideo Uruguay fővárosa, 1,3 millió feletti lakosságával a spanyol nyelvet beszélő dél-amerikai ország legnagyobb városa, nyüzsgő metropolis. Buenos Aires-ből már szárazföldön is megközelíthető, a kb 203 km-es távolságot többféle közlekedési eszközzel is megtehetjük. Vonzó célpont egy Dél-Amerikai nagy körúton mindenképpen. Az Atlantó óceán partján egy fontos kereskedelmi és kultúrális központ, ahol a modern és a régi megfér egymás mellett.

Nézzünk körül mindössze néhány perc alatt! Kutakodjun előre a keresett dátumra az ajánlatok között! Montevideo, Uruguay fővárosának szállodái ITT, a hotelek összes ajánlata kereshetően. Valamivel szűkösebb a kínálat itt mint amit Európában megszokhattunk, de minden kategóriát megtalálunk, és itt ezen az oldalon a legjobb akciós ajánlatok közül válogathatunk.

A közepes árkategóriájú és a luxus szállodák váltják egymást a belvárosban és a külső modernebb részeken is. Népszerűek a Best Western Pedro Figari Hotel ****, Cottage Hotel *** és a Regency Suites ***** luxus lakosztályokkal. A Holiday Inn jól ismert standard minőséget hozza elérhető árakon. Üzletembereknek sok jó lehetőség van a szállások között. Ilyen a Armon Suites, a Sheraton ****, Tryp Hotel **** és a Pocitos Plaza Hotel Montevideo is. Olcsó szálláshelyek a Hotel Arapey ** és a Los Angeles Hotel ***, de őket távol vannak a központtól. A város felfedezéséhez a belvárosban egy találó nevű szállás a Una Noche Mas B&B Montevideo. A drága hotelek között egy nagyon jó lehetőség az étteremmel, wellness-el és konferencia lehetőségekkel rendelkező Radisson Victoria Plaza Hotel, egy ilyen modern hotelben szinte minden vágyunkat tudják teljesíteni.

Több népszerű és szép szálláshely magyarul foglalható díjmentesen: Montevideo hotelek, apartmanok (lakosztályok) ITT – térkép, leírás és vendég vélemények segítenek a döntésünkben.

Budapest és Montevideo távolsága 11831 km a távolság kereső alkalmazás segítségével.

Egy olcsóbb repülőjeggyel 373 ezer Ft-os akciós ajánlattal megtehetjük az oda-vissza utat repülővel. Egy ilyen lehetőség, hogy az Air France járatával Argentína fővárosáig, Buenos Aires-ig utazhatunk, ahol a Pluna járatára tudunk átszállni. Az Iberia járatai jellemzően drágábbak ebbe az irányba. A 19-30 órás utazási idő több tényező függvénye, ha ott kell éjszakáznunk egy repülőtér közelében, akkor egy pár órára érdemes lehet kivenni egy olcsó szobát. A nemzetközi repülőtér távolsága a belváros központjától légvonalban: Carrasco (MVD) 17,2 km.

Közeli, a főváros környéke települései szállás ajánlóval: Piriápolis 40, Atlántida 11, Sauce de Portezuelo 7, Ciudad de la Costa 3, La Floresta 3, Guazuvira 3, Carrasco 1 és Santiago Vázquez.

Útikalauz videó:

Látnivalók, nevezetességei angolul: www.lonelyplanet.com/uruguay/montevideo/sights – nagyon kevés a magyar nyelvű leírás, pedig minden dél-amerikai országban van mit felfedeznünk. Szép hajós utakat, tengeri horgászatot vagy sokféle sportot is kipróbálhatunk Montevideoban is.

Pénzneme nuevo peso (Uruguayi peso) 1975 óta a régi peso lecserélése óta van forgalomban.

A helyi utazási irodák ajánlatai, kirándulások, programok egyéb szálláshelyek mint apartmanok vagy vendéglátó családok közvetítése nyelvet tanulóknak terén hasznos lehet.

Kikötői, hajózási információ, Port of Montevideo info: portfocus.com/uruguay/montevideo/index.html.

Buquebus: www.buquebus.com/cache/HomeARG.html.

Sport, foci hírek, meccsek és eredmények: www.futbol.com.uy.

Időjárás és meteorológiai előrejelzés: news.bbc.co.uk/weather/forecast/300.

Zoomolható térkép, Uruguay fővárosának térképe:
[geo_mashup_map]

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés