Monterosso al Mare szálláshelyek és látnivalói

Monterosso al Mare

Egy észak-olasz kisváros, amely két jól elkülöníthető részre osztható, óvárosi és újvárosi részre. A város híres fehér borairól, szőlőjéről, olajbogyójáról és citromfa ültetvényeiről. Az UNESCO Világörökségének része 1997 óta a közeli Palmaria, Tino és Tinetto szigetekkel, valamint a Cinque Terre többi településével együtt.

Filléres akciók, last minute utazás akciók az ajánlott szálláshely foglalási oldalakon: Monterosso al Mare hotelek, szállások ITT. Szoba, olcsó magánszállás, apartman (kiadó olcsó szobák, lakás vagy villa ház), kis szálloda, vendégház és diákszállás ITT kereshetően. Az árak gyűjtőhelye, garantáltan jól működő szálláskereső online rendszerekből. Önellátó, reggelis, félpanziós és all-inclusive csomag ajánlatok az egész világból. A nagyobb, népszerűbb városokba költöztek sokan, így van kiadó olcsó szálláshely minden idényben.

A következő piros linken keresztül megkapjuk a foglalható szálláshelyek listáját magyarul. Garantáltan kedvező árak: Monterosso al Mare szállások árakkal leírással ITT – szálloda, kemping és apartman ajánlatok. Kis csoportok részére a hotelkereső kínálja a szabad szobákat. A hétköznapi élet és a nyaralások terén jeleskedik a kis település.

Népszerűek, hotel vagy egyéb monterossoi szálláshelyek:
– Hotel Palme 4**** (étterem, terasz, modern tiszta szobák, kevés szolgáltatás, – magas árak, de + közel a tengerparti strand)
– Hotel Monterosso Alto (két csillagos ** szálloda, elérhető ár),
– Hotel Baia (épülete a város szívében található a Cinque Terre területén, 100 méterre a pályaudvartól a saját strand közelében),
– Albergo Degli Amici (három csillagos kis hotel az óvárosban ***),
– Albergo Suisse Bellevue (szálloda a Cinque Terre hegyfokán található és a tengerre néző),
– Affittacamere La Villa Degli Argentieri (kiváló helyen, nagyon jó személyzet, 6 db 1-2-3 fős lakóegységgel)
– Locanda A Cà Du Gigante (a hotel színes szobákkal ) és
– Locanda Il Maestrale (szálloda egy 18. századi épületben).

Itt jöhetnek a vélemények és élmények, a leírások és képek mellett szállás ajánló és értékelések, fórum téma szerűen mindenki.

Monterosso Hotel étterem Palme

A kínálatban, városok / szállások száma és távolsága a környéken – az oldalsó szálláskereső segít gyorsan: Levanto 2.3 km 16, Vernazza 3.2 km 5, Corniglia 5.4 km 6, Pignone 5.6 km 2, Bonassola 6.5 km 4, Faggiona 6.8 km 1, Corvara 7.1 km 2, Volastra 7.4 km 1, Riomaggiore 9.1 km 15, Riccò del Golfo di Spezia 9.2 km 1, Carrodano Inferiore 9.3 km 1 és Framura 9.7 km 1.

Budapest és Monterosso al Mare távolsága kb. 1089 km autóval az online útvonaltervező ajánlásával. Az utazási idő kb. 10,5 óra.

További útvonalak keresésére jó a Viamichelin, vagy térképek és autós, buszos utazások a GoogleMaps-on műholdképpel tervezhetőek.

A környék zoomolható térképe, GoogleMaps műholdkép, 3D domborzat vagy StreetView képek, fotók: [geo_mashup_map]

Monterosso al Mare- borvidéki tengerpart
Repülőtér távolságok a központtól: Genova – Cristoforo Colombo (GOA) 70.0 km, Pisa – Galileo Galilei (PSA) 78.7 km és Giuseppe Verdi (PMF) 90.8 km – Parma.

Monterosso al Mare-i utazási témában szólj hozzá itt! Kérdezzük vagy segítsük egymást!

Hotel Palme - a szálloda szoba stílusa

Monterosso al Mare sziklás tengerpartja
Leírások, látnivalók és nevezetességeik – események, program ajánló vagy képek a helyről. Monterosso al Mare látnivalói, nevezetességei: www.cinqueterre.it/borghi.php?cat=48061a66464d1. Olaszul sok elérhetőség, több kép és érdekesség. hu.wikipedia.org/wiki/Monterosso_al_Mare a Wiki cikk magyarul sok lényeges információt elárul. Látványosságok az élettel, szépséggel teli tengerparti településen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.